Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 28. april 2010

En tur på Friis Modern Steakhouse

Daniel havde frygtelig meget overarbejde i sidste måned og inviterede mig derfor ud at spise :) valget faldt på Friis Modern Steakhouse, der er spritnyt men ejet af Morten fra "Mortens kro" Prisniveauet er noget lavere end hos "Mortens Kro", men fokus er stadig kvalitet og gode råvarer.

Der er et eller andet respektfuldt ved at en nyopført bygning som Friis centeret snor og bugter sig omkring et af Aalborgs skæve gamle bindingsværkshuse.






Interiøret på Modern Steakhouse




Mit mad :) Krogmodnet oksehøjrebsfilet, små ovnstegte danske kartofler med timian, paprikasauce m. whiskey og sprød salat med vinaigre. Enkelt, flot og bragende lækkert. Kødet var simpelthen så mørt og lækkert og salaten dejlig frisk. Saucen smagte mig ikke lige, så jeg nassede lidt af Daniels ;) den var til gengæld hammergod.





Daniels mad :) Oksemørbrad, små ovnstegte danskekartofler med timian, champignon a la creme sauce med sherry og bønner med dansk bacon. Den sauce sad altså lige i skabet og den vil jeg prøve næste gang vi skal derind. Jeg synters det er så fint med de små sort minimargrethe skåle med sauce i :) det er intet mindre end genialt.

De gode kartofler med timian. Timian og kartofler er bare gode venner :)

Det var alt i alt en god rigtig god madoplevelse til billige penge. Betjening var venlig og serviceminded og stedet er godt indrettet. Jeg er ret imponeret over mørheden på det kød jeg fik og kan varmt anbefale det :)
Søstrene Grene i Aalborg har endelige fået Chokoladen Piskeriset skrev om for lidt tid sidden. Jeg kom helt tilfældigt forbi og blev bare nød til at købe nogle stykker. Økologisk og det hele! de koster 8.95 for 40 g.
Indtil videre har jeg kun smagt den hvide chokolade med mango, men hold op hvor har jeg også fundet mig en ny yndlingschokolade. Lækker blød hvid chokolade med en sød/syrlig smagseksplosion af mango. Jeg bliver nød til at hamstre lidt flere i morgen tror jeg.

tirsdag den 27. april 2010

Kanelsnegle med karamelbagt banan og mandler

For søren, et dejligt vejr at stå op til i morges :) solskin und alles, men der blev overskyet i løbet af min bustur ud til skolen. Jeg vil godt be' om noget mere af det er forårsvejr tak, nu har vi af princip slukket for radiatoren herhjemme for 3 uger sidden og 17 grader indenfor er lige i underkanten. På den andne side er de det en god undskyldning for at krybe under et tæppe og drikke varm kakao :)

Når der er så koldt i lejligheder er jeg, logisk nok, jo nød til at bage et eller andet så eftervarmen kan bruges i lejligheden ;) Jeg lå inde med en ordentlig stak bananer og et glas dulche de leche der trængte til at blive brugt til noget fornuftigt, så jeg kreerede de hersens snegle:

Kanelsnegle med karamelbagt banan og mandler (18 stk.)
dej:
  • 80 g. smør
  • 1 dl mælk
  • 1 æg
  • 20 g. sukker
  • et nip salt
  • ½ tsk vanille ekstrakt el. korn af ½ vanillestang
  • 25 g. gær
  • 280 g. mel
  1. Varm mælken forsigtigt og smelt smøret heri.
  2. Pisk æg, sukker, salt og vanille sammen.
  3. Når mælkeblandingen er lillefingervarmt smuldres og udrøres gæren deri.
  4. Hæld mælkeblandingen ned i skålen til æggeblandingen og bland let.
  5. Tilsæt melet lidt efter lidt, mens dejen æltes glat og fin. den må godt være lidt! blød og klistret.
  6. Stilles til hævning til den har dobbelts størrelse, en god times tid.

karamel/banan fyld:
  • 2 bananer
  • 225 g. dulce de leche (½ glas)
  • 1 spsk smør i små stykker
  • 1 spsk sukker
  1. Skær bananerne i ½ cm tykke skiver og bland det hele sammen.
  2. Bages ved 220 grader i 15-20 min. i et fad med evt. belægning, så det ikke så nemt brænder fast.
  3. Hold godt øje med det og rør rundt 3-4 gange undervejs.
Skidtet samles:
  • dej
  • 1½ tsk stødt kanel
  • 25 g. smør i små tern
  • 2 håndfulde grofthakkede mandler
  1. Rul dejen ud i en rektangel og fordel smøret der på.
  2. Drys kanel over.
  3. Fordel fyldet tilsidst (her er det kun halvdelen af fyldet jeg fik taget billede af)
  4. Dejen rulles sammen til en pølse på den lange led og skæres i skiver på ca. 1½ cm
  5. Stoppes i en muffinform..
  6. drys mandlerne over og tryk dem let fast.
  7. bages 12-15 min midt i ovnen ved 190 grader.
  8. Kanøfles lune :)
Note: De blev rigtig gode :) kombinationen af mandler, dulce de leche og banan går virkelig godt sammen. De var bestemt heller ikke dårlige dagen efter, da de blev lunet og fik lidt glasur på toppen ;)
I aften skal Daniel og mig ind at spise på Friis Modern Steakhouse, der er ejet af "Mortens kro" Morten :) Jeg har kun hørt godt om stedet og jeg allierer mig med mit trofaste kamera i aften, så det skal nok blive rigtig godt. Der er nu ikke noget som en ordenligt mør, rød bøf :)

søndag den 25. april 2010

Til middag hos din blogger.. altså Anja

Så blev det tid til en blog middag igen :) jeg syntes virkelig det er hyggeligt at mødes hjemme hos hinanden (og spise god mad). Endnu engang er jeg den blogger der er lidt sløv i betrækket, da de andre allerede har blogget om det ;)

Anja havde valgt temaet "Turist i Tyrkiet" og for dælen der duftede så skønt så skønt da jeg kom ind i hendes lejlighed. Jeg kom lidt før de andre, hvilket gav mig tid til at snuse rund i hendes fine lejlighed, mens hun lavede det sidste i køkkenet.
Anja fortjener virkelig max. voksenpoint for hendes store, fine, lyse lejlighed. Den er bare så flot indrettet bl.a. med de dejligste billeder fra Austalien. Og så har hun sin egen vaskemaskine! I min verden er det stort :)
Der var dækket rigtig fint op nogle søde sommerfugleservietter og vi blev budt velkommen med masser af kold asti.

den flotte grønne salat med ristede pinjekerner, looove pinjekerner, og gode tomater :) til højre ses Anja's luskede tang, der godt kan drille


Aftenens fantastiske menu! Osmansk gryderet, Haydari, lækker salat, bulgur og kartoffelskiver. Jeg glemte helt at tage billede af de lækre lavash brød Anja havde bagt. De smagte virkelig godt, specielt med haydari til. hvis jeg nogensinde kommer til Tyrkiet kommer jeg til at leve af Haydari og lavash brød!
Gryderetten var også rigtig lækker og jeg blev godt nok mæt :)


Til dessert fik vi en rigtig god æblekage med både cremefraiche og flødeskum til. Der blev sørget rigtig godt for os og vi manglede absolut ingenting :)


nam!


Anja som overskudsagtig bartender, der er ved at servere blå drinks (som jeg aldrig kan drikke igen uden at tænke på blåt colaskum).


uuuhh...



En blå drink med kæmpesugerør, der er en ægte Hollywood frue værdig. Der blev slubret synkront og med stil af samtlige bloggere. Man bliver meget ladylike med sådan et fint glas :)


Nicolaine og Anja med fine blå drinks
Aftenens samtaleemner kom endnu engang vidt omkring og indvolverede bl.a. vores pinlige øjeblikke, botox og Hollywood fruer :)

Marie i krig med Anjas Powerhoop (hula hula hulahulahop) der faktisk ikke sådan er lige til at få til at snurre let og elegant. Jeg prøvede også kræfter med den et par gange, men tror desværre ikke jeg har motorik til sådan en sag. Det sagde allermest svusch - klonk når jeg prøvede og jeg tror godt at Anjas underbo kunne gå hen og blive træt af mig. Anja, derimod var helt fantastisk til det :)
Det var en virkelig hyggelig aften med fnis, sladder og godt selskab :) Anja sørgede rigtig godt for os og var en super værtinde. Sammen med blogpigerne er det hele meget lidt højtideligt og det er bare dejligt :)
Næste Til middag hos.. er allerede den 15. maj hos Marie
Jeg glæder mig!

fredag den 23. april 2010

Til middag hos.. Anja

Så er det endelig blevet tid til endnu en "Til middag hos din blogger", der denne gang er hos Anja :) Jeg glæder mig rigtig meget til at seAnja, Nicholaine og Marie igen. Jeg er også rigtig spændt på hvad Anja har fundet på af mad. Hvis jeg skal gætte bliver det indisk eller mexikansk, men nu er gætteri ikke min stærke side.
Jeg skal godt nok på arbejde inden, så vi må lige se om jeg har nogle kunderelaterede frustrationer jeg skal have ud af systemet på vej derhen :)

Lige en sidste ting: rugbrød med peanutbutter og banan smager djævelsk godt og burde indgå i betegnelsen, rusmidler!

onsdag den 21. april 2010

Snapshots af skolen

Æv! Mandag knækkede jeg jo et godt stykke af en tand,da jeg spiste en blød bolle. Jeg kunne heldigvis få en tid hos the dentist allerede i går. Det skulle han så have 1400 grimme kroner for at fikse :( de penge har jeg bare slet ikke lige nu.

Menmenmen :) nu ikke flere klagesange fra mig. Jeg kan ikke rigtig koncentrerer mig om undervisningen lige nu, så ikan lige få lidt hurtige billeder fra skolen af.


Et kig fra 3. sal ud over lidt af atriet, en bro og hovedetrappen på UCN


Kantinen og nogle af de andre gangbroer :)


Og bare lidt grupperum osv.


Jeg flottede mig lige ved at købe lidt frokost i kantinen selvom jeg er fattig :) that's good, but expensive stuff.

mandag den 19. april 2010

skildpaddemousse med Daim

Aahr :) så kom den kære sol endelig til Aalborg igen. Hele verden ser bare meget lysere ud i solskin. det havde selvfølgelig været bedre hvis det havde været i weekenden, men jeg klager bestemt ikke lige nu.
Her i Lørdags var jeg til wellness-hygge aften hos Bitten hvor ejeren af Butik Milla kom med en masse fine sager til rinmelige penge. Der var blandt andet ansigtscremer, smykker, ure, læder sandaler, tunikaer, tørlæder og rigtig lækkert undertøj :)

Bitten havde kreeret nogle lækre banan cupcakes til os, de var rigtig gode. Jeg har også den bog de er fra, så mon ikke de engang skal prøves.


Jeg glemte lige at slå den dersens blitz ting fra, men her kan man tilgengæld se det søde mønster på papiret.
Det var en rigtig hyggelig aften, og jeg endte da også med både at få købt tørklæder og tunika.

Igår passede jeg jo Fie-hunden (der er i løbetid og piver) fra om morgenen af og om eftermiddagen fik vi besøg af min lillesøsterog hendes kæreste. De havde været så søde at tage en lækker oksecuvettesteg med, så den stod på rigeligt med lækker mad til aften. Sådan noget rødt oksekød er bare godt :)

Til dessert havde jeg lavet en:

Skildpaddemousse med Daim (5-6 pers)
  • 6 store chokolade skildpadder
  • 100 g. mørk chokolade (jeg brugte lyst da jeg havde en rest, men næste gang skal der mørkt til)
  • 4 past. æggeblommer
  • 4 små Daim bare, medium hakkede
  • ½ l piskefløde
  1. Pisk 4,5 dl af fløden til skum
  2. smelt 0,5 dl fløde, skildpadderne og chokoladen sammen evt. i mikroovn af max. 30 sekunders intervaler med omrøring imellem. Mine smeltede efter 2 x 30 sek. Chokoladen kan bliver en lidt sjov, dejagtig masse pga. cremen fra skildpadderne. Dette kan også gøres over vandbad.
  3. Lad chokoladen afkøle lidt og rør den ensartet og blank sammen med æggeblommerne og 2 spsk flødeskum.
  4. Vend herefter lidt af flødeskummet i chokolademassen.
  5. Vend nu chokolade/flødeskums massen forsigtigt i resten af flødeskummet lidt efter lidt.
  6. Vend til sidst den hakkede daim i og anret i portionsglas/skåle.
  7. Stil på køl et par timer og server med frisk frugt.
Note: Jeg kan ikke så godt lide skildpadder, men den her mousse er faktisk overraskende lækker. man kan ane smagen af "skildpadde", men den er mildt og cremet. En lidt voksen chokolademousse med lækker kontrast fra daimen :) den smagte dejligt med friske jordbær til og jeg tror også at kiwi og ananas vil være rigtig godt.

Min dag i dag startede bare ikke super optimalt! Jeg stod op meget meget træt da jeg havde sovet dårligt, sprang på en bus 07.19 for at finde ud af at vi først skulle møde kl 11 idag. Jeg var bestemt ikke positiv og jeg fandt først ud af det da jeg var tæt ved skolen. Jeg havde lidt medlidenhed med mig selv og købte en kernebolle i kantinen med det resultat at jeg flækkede en tand i overmunden, da jeg spiste den. øv! Så jeg skal til tandlægen i morgen og jeg kan næsten mærke at det bliver dyrt. Godt jeg er medlem af danmark :)

lørdag den 17. april 2010

Fie!

Sikke et trist, gråt hver der er i dag :( øv kunne godt bruge lidt solskin. Heldigvis var vejret rigtig flot til begravelsen i går. Den var simpelthen så smuk og præsten sagde nogle virkelig flotte ord om jens. Begravelsen var virkelig hård for alle at komme igennem og specielt da der blev sunget "solen er så rød mor" var det rigtig rigtig slemt. Der var over 300 mennesker med til begravelsen og næste lige så mange med til smørebrød og kaffe bagefter. Sådan var han :) vellidt, venner med alle og slængets humørfyldte lyspunkt der gik ind i folk med træsko på.

I aften skal jeg til make up aften hos Bitten :) jeg tror det bliver rigtig hyggeligt. Jeg er os sikker på at hendes katte savner mig.



Min mor og far skal til konfirmation i morgen, så vi skal have Fie på besøg :D den dejlige lille hygge hund. Jeg regner også med at få min lillesøster og hendes kæreste på besøg til spisning. Det skal nok blive en dejlig weekend selvom den startede sørgeligt.

fredag den 16. april 2010

1-2-3 test

Blog fra Iphone :D tak til Anja


-- Post From My iPhone

torsdag den 15. april 2010

Projekt rugbrød med surdej - surdejen startes

Nu har jeg endelig taget mig sammen til at lave en surdej, så jeg kan få bagt noget ordentligt rugbrød :) det smager bare bedre!
Den der surdej skræmmer mig bare lidt, den er lidt ligesom en slimet tamagochi der skal passes, fodres og snakkes med jævnligt. Jeg tror jeg vil kalde min surdej Leopold, så kan jeg bedre forholde mig til den og med lidt held bliver den vellykket.


Må jeg præsentere Leopold, små 7-8 timer gammel. Han består på nuværende tidspunkt af:
  • 200 g. groft rugmel
  • 1 dl kærnemælk
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk honning
  • 2 dl vand
  • lidt gær, på størrelse med en lille bitte ært, til at kickstarte Leopold.
Lige nu står han bare og sover et døgnstid i sin skål med et viskestykke over. I morgen skal han vækkes og fodres med 2 dl. rugmel. ååh jeg håber han sover natten igennem, så jeg kan få en god nats søvn ;)

onsdag den 14. april 2010

Transformator og breakfastbars version 2.0

Torsdag i sidste uge var jeg på Transformator med en af yndlingtøserne. Vi kom i meget god tid og tog derfor på cafe for at få en kop et eller andet.
Hun fik en Bailey coffee og jeg fik en Piña Colada :) Cafe spiret laver virkelig en god piña colada! Jeg smagte faktisk også den der kaffe ting og jeg tror det er den måde jeg skal lære at drikke kaffe på, masser af Baileys ;)
Forestillingen hed noget i stil med Aalborg anno 2110 og tog udgangspunkt i en stigende forurening, kvælning af limfjorden og sygdom. Det var en ret dyster ramme de havde valgt at bruge, men det var virkelig godt og kreativt. Og så er det fedt at de blander genrene skuespil, rap og poesi :)

Det er rigtig hårdt at starte i skole igen, og jeg er bare så dårlig til at spise morgenmad. Jeg tror vikelig vejen frem for mig, er de her breakfastbars. dem kan jeg spise under undervisningen og de er også rigtig gode til pauserne om eftermiddag hvor jeg er ved at gå kold.

Breakfastbars version 2.0 (ca. 16 store)
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 2-3 spsk kakao, sigtet
  • ½ tsk vanille ekstrakt
  • et nip salt
  • 250 g. havregryn
  • 150 g. tørret frugt (50 g. tranebær, 50 g. ananas, 50 g. papaya/melon blanding)
  • 150 g. frø/kerner ( 30 g. sesam, 60 g. græskarkerner, 60 g. solsikkekerner)
  • 150 g. nødder, grofthakkede ( 50 g. hasselnødderkerner, 50 g.mandler, 50 g. valnøddekerner).
  1. varm den kondenserede mælk i en tykbundet så den bliver mere tyndtflydende.
  2. sigt kakao i. massen skal blive ret mørk for at det kan smages. tilsæt salt og vanille.
  3. Bland mælkemassen godt sammen med resten, til det hele er blevet godt fordelt og vådt.
  4. Smør en lille bradepande (ca. 23x33 cm) og hæld grøden heri. Pres den godt ud i bradepanden. Den skal presses godt fast og glat, specielt i kanterne.
  5. Bages 1 time ved 130 grader.
  6. Lad den afkøle i 5 min. og skær den herefter ud i bare på ca. 3 centimeter i breden og ca. 5 i længden.
  7. Lad barene afkøle helt i bradepanden. Opbevares i en tætsluttende kagedåse.
Note: De blev rigtig gode af at tilsætte det kakao, det smager rigtig godt sammen med nødderne. Det er også ret godt med det tørrede frugt i. det giver både en rigtig god smag og de er ikke så kompakte som de almindelige :) hvis jeg havde haft lidt revet kokus havde jeg også smidt lidt af det i.
Det der skete i den ulykke er rigtig frygteligt, ikke mindst også fordi min lillesøster kendte pigen der blev dræbt. begravelsen fredag bliver frygtelig, men jeg ved at solen vil skinne. Jeg prøver at fokusere på de positive ting der sker fortiden, for det er okay at smile og være glad selvom livet kan være hårdt og uretfærdigt.
Jeg skal f.eks.:
  • koge blommesirup med min mor
  • til make-up aften hos Bitten
  • passe fie-hunden, til middag hos Anja
  • være sammen med tøserne igen
  • i den nye IKEA
  • Til fødselsdag hos en af yndlingstøserne
  • Et smut til grænsen
  • Til mallorca, tyskland og london i sommerferien
Solen skinner udenfor og det er fantastisk :)

fredag den 9. april 2010

skuffelsen var stor..

jeg har været lidt småsløj her i dag, men jeg tror også der cirkulere lidt maveinflunza halløj lige fortiden. Mens ventede på bussen inde i centrum, kunne jeg lige så godt kigge lidt i søstrene grene efter den chokolade søde piskeris er blevet vild med. Men ak! de havde den ikke og vidste ikke om de fik den igen :( øv..


Jeg blev nød til at tage tomhændet hjem og pleje min selvmedlidenhed på anden vis, og her kommer Trine ind i billedet :) hun har lige blogget om et super tilbud på Kusmi the. Endda i limited edition dåser! Det kunne jeg ikke lige stå for, så der er 250 g. "price wladimir" og et brev "Sweet love" på vej til mig fra Vintage Kompagniet :) der er mange fristelser derude i blogland

torsdag den 8. april 2010

Madklub med tøserne

Igårblev det endelig tid til endelig tid til endnu en madklub aften med yndlingstøserne :) denne gang var det camillaen der lagde hjem til. Det er bare rigtig hyggeligt med de aftener, god mad og godt selskab :) vi fik da også lige slået vejen forbi "Wisteria lane" og dens beboere mens vi slog mave på sofaen.


En af yndlingatøsernes rygmærke på hendes nye kardigan, der vist måske er fra Nümph? sød er den ihvertfald og der blev beordret fotografering.

Som altid går tjanserne: Forret, hovederet, dessert og drikkevarer, på skift og det var min tur til at tage en forret med denne gang.

Menu
Forret: Mini pizza med serrano, tomater, frisk mozzarella, høvlet parmesan og frisk basilikum. Dertil avocadosalat og basilikum pest.


Note: Den blev faktisk helt god :) men nu har jeg, som tidligere nævnt, også lidt en fetich for de ingredienser der er på minipizzaen. det lød også til den faldt i god jord hos de andre.


Hovedret: Chili con carne med creme fraich og sprød gulerodstopping (boligliv 02/10)


  • 1 løg, hakket meget fint
  • 1 chili, renset og hakket meget fint
  • 1 spsk olie
  • 500 g. mager hakket oksekød
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 stor dåse tomatpure (140g)
  • 1 lille dåse majs, drænede
  • 1 dl varmt vand med 1 oksebouillonterning i.
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dåse røde chilibeans, drænede og skyllede
  • 20 g. hakket mørk chokolade
  • lidt Santa Marias "chili-kakao" krydderi efter smag
  • salt, peber
  • 5-6 gulerødder, skrællede og revet.
  1. Varm olien i en stor gryde og svits løg og kød i et par minutter.
  2. Tilsæt chili, hvidløg + krydderier og vend det hele godt sammen. lad stege i ca. 10 min med jævn omrøring.
  3. Kom bouillon, tomatpure og hakkede tomater i gryden og lad simre ved svag varmeni ca. 10 min under omrøring.
  4. Tilsær majs og bønnerne og lad simre yderligere 5-10 min.
  5. Tag gryden af varmen og amg chilien til med den mørke chokolade, salt og peber.
  6. Server i skåle med creme fraich, tortilla chips og revet gulerod ved sidden af.
Note: Jeg har aldrig fået chili con carne før, så det var virkelig en positiv overraskelse :) den var rigtig lækker og fyldig i smagen, men stadig med en lille smule bid. Creme fraichen rundede den godt af, mens gulerødderne (jeg dryssede dem på lidt efter lidt) gav en dejlig struktur og kontrast til majs og bønner. Den ret skal også prøves herhjemme :) jeg tror også revet cheddar på toppen kunne være gost.
Dessert: Bananasplit-isdessert



Note: Det er bare altid en vinder med is, bananer, chokolade og flødeskum :) det er så længe siden jeg har fået sådan en fætter og den her var bare god. alle bananerne lå forresten nedenunder, bare så i ikke kun tror at der var en skive!
Vi fik snakket, sladret, hygget under tæpper, slappet af, klaret verdens situationen og aftalt datoen for næste gang :) vi skal oven i købet også til fødselsdag her i den nærmeste fremtid. navra! jeg satser på endnu mere lækker mad :)
Jeg er sammen med min klasse blevet kapret til at være frivillige til Aalborg Cup, der er et idræts arrangement for sindslidende her i Jylland. disciplinerne er: forbold, volleyball og bordtennis og det skal ske 13. april. Vi er alle blevet tildelt roller som dommere, pointtællere osv. Jeg skal sammen med en af de andre stå for opvarmning/udstrækning for ca. 150 deltagere, heldigvis skal de jo ikke alle spille samtidig, så de bliver i mindre hold :) Jeg tror altså det bliver godt og det er bare et super initiativ at stable sådan et arrangement på benene. Det kommer rigtig mange fantastiske mennesker til gode og kan være en positiv oplevelse for mange.
Nu skal lige have banket et par pizzaer sammen og så småt gøre mig klar til at tage på Transformator sammen med den ene af yndlingstøserne og hendes kæreste her i aften. "showet" i aften hedder Aalborg anno 2110 og er vist en kombi af impro-skuespil, rap, musik og meget mere :) det skulle være super godt og jeg glæder mig!

tirsdag den 6. april 2010

Grillhygge, wii-dans og cupcake eksperiment med Bitten

Ahhh det har var godt med en daske dag i dag, hvor jeg absolut ikke skulle lave noget som helst :) det trængte jeg virkelig til.
Her i eftermiddag fik jeg besøg af Bitten, til aftensmadsgrillning, wii-dansning og hvad hun ikke vidste, en hemmelig kagemission!
Nu var jeg jo grillmeisterin, så jeg fik ikke taget nogle billeder af maden, dem skulle Bitten meget gerne smide op i den nærmeste fremtid. Det var nu heller ikke noget super spændende mad (eller fotogent), bare lidt grillpølser :)
Vores dessert blev et par ristede skumfiduser på eftervarmen :) ahr det er sommer. Som i kan se skyndte Bitten sig at stikke sin blege skumfidus ind i billedet.

Efter maden skulle vi til noget af det sjove. Bilka har tilbud på AMO's chokoladekage til omkring 7 kr og jeg har hele tiden været overbevist om at den godt nok må kunne reddes på den ene eller anden måde. Pulverkager er bare sjældent gode, men jeg ville godt ofre 7 kr på vores lille eksperiment.


Der blev smidt en banan, en stor håndfuld hakkede valnødder og 4-5 tsk crunchy peanutbutter i, plus at mængden af fedtstof blev halveret.

De fine cupcakes blev pyntet med en chocolate fudge frosting fra "Betty Crocker", jeg købte til ingen penge i London. Jeg lavede swirls på kagerne og Bitten stod for at smide med hjerte krymmel.

Konklusion: De kunne dælme godt transformeres til noget godt! de blev rigtig lækre svampede, med en fin banan/nødde smag og lidt knas :)

Man er vel blogger og skal have billeder af det hele (inkl. Bitten fingre)

uden Bitten


igen med Bitten (hun fik forresten et virkelig godt billede lige der, damn)


Og Bitten-frit igen! yum :)


Vi dansede også til wii spillet "Just dance" i godt 1½ time med fuld knald på, så vi fortjente vist en cupcake bagefter :) Øj det spil var godt nok hårdt og vi også en del sved på panden. Jeg er spændt på hvordan mine muskler har det i morgen, for det var ren aerobic!