tag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post6213603479815180915..comments2024-03-07T11:57:16.095+01:00Comments on Mad med hjertet: hvad skal jeg servere?Linebinevaskemaskinehttp://www.blogger.com/profile/14323273228655378768noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-27042804770421269732009-09-22T21:00:21.955+02:002009-09-22T21:00:21.955+02:00jeg elsker det os bare :) og det bedste er hvis ma...jeg elsker det os bare :) og det bedste er hvis man kan imponere dem lidt. Men ja, man kan få stress af al den planlægning, men har det så godt bagefter hehe!<br />nøj dit det lyder også bare lækkert, sådan et fyldt kalkunbryst er altid en vinder :) og uhm desserten er lige i øjet. Du skal da ihvertfald nok få glade gæster :DLinebinevaskemaskinehttps://www.blogger.com/profile/14323273228655378768noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7573569670268752949.post-52443842071396639032009-09-22T20:49:07.066+02:002009-09-22T20:49:07.066+02:00Jeg elsker at have gæster, men det er altid så str...Jeg elsker at have gæster, men det er altid så stressende op til, fordi jeg aldrig ved hvad jeg skal servere!<br />Jeg synes din menu lyder rigtig lækker:)<br />Fredag når vi får gæster skal vi have kalkunbryst fyldt med pikantost, soltørrede tomater og serranoskine, dertil råstegte kartofler, gruyereflutes,tzatiki og salat.<br />Desserten bliver en syndig brownie med hindbærcoulis og vaniljeis...<br /><br />Så nu mangler jeg bar rengøringen, kagebagningen, at pudse sølvtøjet og købe blomster!MissMuffinhttps://www.blogger.com/profile/03564993705079764247noreply@blogger.com