Det blev meget pludselig weekend den her gang og ugen er bare fløjet afsted uden mig. Det med lækker aftensmad har har det sidste stykke tid bare været en by i Sahara og mest bestået af de hurtig ukreative løsninger fra fryseren. Da der, efter en super hård skoledag, var udsigt til kedelig-kylling, hev jeg det sidste energi frem i fik brugt lidt rester hist og pist.
Kyllingeruller i svøb - 2 pers.
- 1 stort kyllingebryst
- 8 skiver bacon (ja de to sidste var nok ikke nødvendige, men så lå der bare der tilbage ;))
- 2 spsk hvidløgs smøreost
- 2 små stykker Castello Reserve Herregård ost
- salt, peber, basilkum, stødt chili
1. Del kyllingebrystet på langs og bank de to stykker flade i en frostpose uden at de går i stykker.
2. Fordel en spsk. hvidløgsost på hver stykke kylling, næsten ud til kanten. krydder med salt, peber, stødt chili og basilikum. jeg brugte lidt pesto krydderi fra Oil & Vinegar.
3. Læg castello osten i den ene end og rul kyllingen stramt sammen om det.
4. Fold en skive bacon rund om den lange end, så det lukke de åbne ender.
5. Rul resten af baconen rundt om kyllingen på den anden led. hold evt det hele sammen med kødnåle.
6. Truk rullerne let flade og steg dem. Vi grillede dem og det smagte skønt :)
Klar til grillen
Lige hevet af grillen og klar sammen med en frisk salat
Endelig en rigtig hyggelig blog! - din mad ser sgu god ud, må jeg sige!:-)
SvarSlet- Nikita
www.nikitatequila.blogspot.com
NikitaTequila: tusind tak skal du have :) det var også rigitg lækkert
SvarSletHej..
SvarSletDet ser rigtigt lækkert ud..
Den skal prøves i aften