Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 1. juli 2010

Til middag hos.. Marie :)

Sidste middag blev jo desværre aflyst, så det var først nu hvor vi alle har sommerferie, at vi kunne finde en dato igen.
Marie havde haft en rimelig hektisk dag, den dag vi kom og var blandt andet levet fanget i et "skybrud" med indkøbsposer, ballerinaer und alles lige før vi kom. Hun nåede at gøre det det helle klar (og vride sit tøj) på ½ time, så hatten af for hende :)

Flot lilla vand med lilla pitaya og andre frugter. Det kan altså virkelig godt anbefales her i sommervarmen. Som Marie sagde "jeg kan godt blive træt af at vand bare smager af vand". Læg forresten også mærke til det kreative bord Marie selv har brugt tid på at finde sjove billede og tekst til :)

Menuen stod på build-a-burger og det er bare godt :) Det kan ikke gøres yndefuldt eller elegant, men pyt, vi er allesammen en bette øf engang imellem. Jeg havde ikke rigtig fået noget at spise den dag, så jeg var pænt sulten. Jeg glemte helt at tage billeder af maden (doh!) men jeg kan fortælle at det var rigtig godt. Den der Heinz Salad Cream helt ude til venstre er også bare genial i burgere.
Marie havde dækket op med de fineste servietter med visdomsord på :D hun havde gemt dem kun til os. Det var næsten synd at bruge dem.

Hyggehunden Nova, der forstod at skrue charmen på og få os allesammen til at nusse hende. Her har hun overaldet Nicholaine.

Lejligheden var fuld af sjove, hyggelige ting der gjorde den meget personlig. Der var bl.a. også dækket op med de her "coasters" med små dyr i.

Nova skruer charmen på igen. Hun ar ikke helt med på det der med at få taget billeder og ville åbenbart hellere række tunge af Nicolaine.

Nova har et godt overblik over situationen.

Sidst jeg var i Tyskland, faldt jeg over en lille værtindegave til Marie. Ohoj-Brause brause puvler mit Hindbeere, Orange, Zitrone und Waldmeister smag.
Her bliver produktet præsenteret i bedste TV-shop stil a værtinden.Marie fik den ide at vi selvfølgelig skulle smage på skidtet, men det var lidt ligesom at vælge mellem pest og kolera. Hvem skulle have hvilken smag? Ingeniør-Anja trumfede og fik ekstra voksenpoint, da hun udregnede en helt unik metode til udvælgelse af smag. Servietkugler, der sybolisere den enkelte smag via en snedig farvekode. Ja, det er heftige sager ;)

"Så har vi servietkuglerne, what to do now?" tihi fnis :)

Nove manglede lidt opmærksomhed under vores lille udvælgelse, men led vist ingen nød ;)

Oh joy! Jeg var så heldig at trække et stykke grøn serviet, hvilket betød den berygtede, mystiske "Waldmeister" smag.

Grønt Brause Pulver

Brause pulver mit Wasser. Fra venstre:
Hindbeere (Nicolaine), Orange (Marie), Zitrone (Anja) og Waldmeister (jah, mig)


Der smages og duftes

Vurderes og grines. Jeg tolker Maries ansigt som begejstret over et nyt smagseventyr ;)

Nicolaine tager chancen og smager på Hindbeere Brause Pulver helt kold og rolig.

yum! er vist ikke den umiddelbare reaktion :D

Das grüne Waldmeister monster (der næsten står oven på ordet "lækkerier" på bordet). Nu kan jeg jo ikke rigtig tage billeder af mig selv, så det gjorde Anja ;) Skal vi ikke bare sige at det var en speciel smagsoplevelse.

Vi smagte på alle glassene og blev vis enige om at Orange og Waldmeister ikke var favoritter. Der gik "den lille kemiker" i Marie, der begyndte at blande de to i håb om at skabe noget bedre. Minus x minus giver jo plus ;)

Der testes..

og tænkes. Der blev vist udemærket :D

Desserten, der blev døbt "amok dessert", bestod af vanilleis, pandekager og citronmuffins :) Mmm.. der var godt. Efter desserten gik vi en tur med Nova i det grønne område omkring Maries lejlighed.

Det var en rigtig dejlig og hyggelig aften, hvor der blev fjantet og pjatet :) Det var sådan en god aften med dejlig mad og det beste selskab. Marie var super underholdende som værtinde og har en rigtig hygsom lejlighed. Det er altså trist at der kun er en middag tilbage :( æv.
Næste gang er hos Nicolaine, der vist har en overraskelse i ærmet til os :) jeg glæder mig til at se blogtøserne igen om en lille måned.

Lige lidt servietfilosofi til at slutte på :)

8 kommentarer:

Marie sagde ...

Super underholdende indlæg - jeg stjæler billeder med arme og ben kan du tro :-D Tusind tak for sådan en hyggelig gennemgang af vores skønne aften :-D

Nicholaine sagde ...

Årh, hvor har du dog taget mange gode billeder!
Tak for en hyggelig aften :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Marie: taak,du hapser bare alt det du har lyst til ;) det var sådan en dejlig og afslappet aften :)

Nicholaine: Jeg havde jo nogle usandsynlig flotte mennesker at tage billeder af ;) i lige måde, det var bare hygsomt.

MissMuffin sagde ...

Gode billeder!
Er da helt vild med det seje bord hun har, sikke en god ide...
Det der pulver der... Værtindegave, mener du ikke nærmere totalt hadegave, haha:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

MissMuffin: tak :) ja det er bare så fint og personligt det bord.
fnis, måske lidt en hadegave ;) men jeg købte også en pakke med de der små bøtter i (dem der ligner dem fra Rice) :D

Janne B.T. sagde ...

Ej, hvor ser det bare ud til, at i hygger. Skide god idé det i har gang i - Og så snart er færdige med?

Og du har ret, fandme nogle nice servietter :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Janne: det er super hyggeligt :) det er nogle dejlige tøser. Ja vi mangler desværre kun den sidste middag, men det var været virkleig sjovt at møde de andre :)
De er så fine de servietter :D

Piskeriset sagde ...

Aiij, jeg elsker, når folk gør noget ekstra ud af bordpynt, og det der vand er jeg helt pjattet med! Lyder som en hyggelig aften :-)

Send en kommentar