Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 16. september 2010

Müsli med chokolade og kokos

Det er faktisk indlæg nr. 200 :) hva'ba! jeg må lige se om jeg ikke kan finde på noget sjovt ;) jeg har ihvertfald en ide eller to.
Hjemmelavet müsli er bare noget af det bedste :) Du kan selv diktere hvad der skal i og hvor sødt det skal være. Det er rigtig nemt og ikke mindst hurtigt at bikse sammen. Det tager ikke mange minutter hælde i en bradepande. Min müsli er ligesom MissMuffins inspireret af den grønne pige :)
  • 4 dl havregryn
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl solsikkekerner
  • 1 dl mandler, grofthakkede
  • 1 dl hasselnødder, grofthakkede
  • 1 dl kokosmel
  • ½ dl græskarkerner
  • 1 dl varm vand
  • 2 spsk honning
  • nip salt
  • vanille
  • lidt grofthakket mørk chokolade 75%
  • en håndful tørrede bananchips
  1. Bland havregryn, frø, nødder og kerner i en lille bradepande (sidst blandede jeg dog også kokosmel i. det blev godt og så falder det ikke tilbunds i glasset bagefter :))
  2. Opløs honningen i det varme vand, sammen med salt og vanille og hæld det i bradepanden.
  3. Rør det hele godt rundt så væsken bliver fordelt.
  4. Bages 25-30 min. ved 180 grader (rør rundt et par gange undervejs)
  5. Lad det afkøle helt, bland herefter chokolade (evt. kokosmel) og bananchips i og opbevar i en tætsluttende beholder.

Note: rigtig nem og god müsli :) jeg plejer at drysse lidt rosiner over når spiser det på yoghurt. Jeg kunne godt tænke mig at eksperimentere lidt med mørkchokolade med frugtstykker i el. lidt appelsinskal i müslien.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Yummy! :-D

Mange hilsner
Birthe

Den positive vejleder sagde ...

Mmmhmmm, MUMSFILIBABA!
Hvor ser det mega lækkert ud :-)
Vil ile ned i min lokale Carrefour efter skole og se, om de har havregryn...
Mange hilsner fra Istanbul
Eva

Janne B.T. sagde ...

Tror jeg nu stadig holder mig til min chokomüsli, selvom det ser nice ud!

Linebinevaskemaskine sagde ...

NYB<3: meget yummy :D

Eva Bagger: Jeg elker at lave tingene fra bunden og vide/bestemme hvad der er i :) det er ikke tosset med sådan en hilsen fra Istanbul ;)tak skal du ha

Janne: Det er rigtig lækkert :)

Anonym sagde ...

Mit musli blev desværre lidt blødt - nogen ide om hvorfor ?

Send en kommentar