Ja, der er stadig fuld gang i bagningen herhjemme og oftest bliver dejen koldthævet. Hvis jeg husker mig selv på det selvfølgelig ;) Der er nu ikke noget som hjemmebagt brød!
Når dejen er æltet færdig, smør indersiden af kassen og låg med olie, dejen vippes over i kassen, låget sættes, kassen i køleskabet og så er passer det bare sig selv. Der er sikkert mange der allerede gør det sådan, jeg synes bare at det er super praktisk :)
Jeg købte dem i Jysk til 3 stk for 75 kr og der er selvfølgelig glas og gaffelmærke i bunden :)
10 kommentarer:
det var da en rigtig god idé med de kasser
Genialt! Tak for tippet :)
Rigtig god ide, Linebine!
Jeg har ikke set det før, og jeg syns det er mega praktisk, så den løsning napper jeg! Tusind tak og god weekend :-)
Susanne: Det er simpelthen så praktisk :)
Bianca: Det var så lidt ;)
Pernille: taaak Pernille :P sådan er det når der er alt for meget i køleskabet
Livet i troldhulen: Dejligt du kan bruge ideen :) tak og i lige måde
Super smart, for runde skåle er bare uhandy - men jeg skal lige høre: sætter du låget fast, eller ligger det løst på. Jeg plejer bare at lægge det løst på, for ellers plejer det at "poppe" af flere gange...
Linda: det er de nemlig! jeg lægger det bare løst oven på :)
Aller først - ros for den fine blog :-)
Men jeg kan altså ikke gå fra bloggen her igen uden lige at nævne at disse bokse jo ikke just er produceret til at opbevare mad i...
Med fare for at der kan overføres hormonforstyrrende stoffer til dejen og videre til dem som spiser det...
Piger - brug i stedet fryseposer - det er ikke helt optimalt men disse er dog produceret til brug af fødevare og det kan fint praktiseres.
God bagelyst :-)
Annie: tak skal du have :)
De er mærket med kniv&gaffel-mærket og må derfor bruges i kontakt med fødevarer, så jeg har nu ingen skrubler med det :)
Hvor smart!
Kan du måske prøve at måle dem på alle led? ;)
Mvh. Hende med det meget lille køleskab ;)
Send en kommentar