Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 6. november 2009

Oh so tired!

Jeg er godt nok helt over det for tiden! jeg har slet slet ingen overskud og jeg fryser og jeg er træt hele tiden. En bette ferie ville ikke være helt skidt :)
Vi er startet på vores "børne forløb" i skolen og det trækker altså tænder ud syntes jeg. I dag havde mit delehold (8 studerende) besøg af 15 4-årige børnehavebørn i vores gymnastilsal. Wuh! der er krudt i sådan nogle små banditter! Vi havde opstillet en forhindringbane de skulle gennemføre en del gange, mens vi observerede deres motorik og om de f.eks. er alderssvarende udviklet. :) Det var faktisk en rigtig god oplevelse, men nu er jeg pænt træt i hovedet ;)

Jeg havde planlagt at jeg skulle kaste mig ud i Krydret butternut suppe m. æble her til aften, men der er sygdom på arbejdet. I og med at vi kun er 2 weekend assistancer er jeg lidt "nød" til at komme i dag/aften. Havde godt nok set frem til en weekend uden arbejde, men vi må jo hjælpe hinanden hvor vi kan og så må suppen udskydes til næste uge :) Hvis jeg da nogensinde finder det butternut græskar! det er altså utroligt at bilka ikke har det. Må kigge i centerets grønthandel :)

Søndag triller mig og de to yndlingstøser en tur over den tyske grænse, vi skal nemlig på roadtrip ja :) Det bliver så hyggeligt, selvom det bliver noget kørsel.

Nåmen, tilbage til det jeg startede med at brokke mig over.. travlhed..
Mandag har vi fået en opgave med selv at kontakte en børnehave, hvor vi skal ud og observere noget tid på lejepladsen og tirsdag skal jeg til hjørring! og observere et barn og lave motoriske testes i min sparsomme fritid.. Syntes jeg har en del bolde i luften for tiden. Mandag skal jeg også lige have smidt nogle pizzasnegle sammen til min gruppe. Vi skal nemlig herhjem og snakke om vores observationer bagefter, så der skal også lige ryddes op og gøres rent.. Puuhhh...

:)

4 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Jeg får sådan en lyst til at kilde de fusser... og jeg er slet ikke overtræt eller drillesyg... :-P

Anja sagde ...

Jeg mener jeg så butternut græskar i superbrugsen ved budolfi i torsdags :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: haha :D de er så gode de futtelutte strømper der. men billedet er fra London og fødderne har været lukket inde i sko i 9 timer sååå jeg ville nok ikke nærme mig dem ;)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anja: uhuhuh.. jagten på butternut græskaret fortsætter :) tak skal du have

Send en kommentar