vasket og snittet blev det til lidt over 1700 g. rabarber lige til fryseren. Og hvad skal jeg så bruge denne første portion rabarber til?
Hindbær-rabarber crumle selvfølgelig :)
eller
hvad med en skøn rabarberkompot? jeg sværger, det tager kun 5 min..
- kog 2 dl vand op med 130 g. sukker og kornene af 1 vanille stang + den tomme stang.
- tilsæt 500 g. rensede rabarber skåret i stykker á ½ cm.
- Lad det koge 3-5 min til det tykner og bliver sammenhængende. Jeg er ikke så god til den chunky version, så midt må godt koge noget ud.
- lad afkøle og enjoy!
Den kan du både bruge i trifli, til pandekager, til is, i is og på græsk yoghurt :) og så er jeg ret sikker på at det vil smage fantastisk sammen med den brownie og is jeg tager med til en grillaften i morgen :) så er det sommer!
3 kommentarer:
Jeg sidder helt og får lyst til rabarber! ;)
Det er nemlig rigtigt - det er dejligt at have familie, der kan pushe rabarber ;-)
Jeg har ikke prøvet en rabarbercrumble med hindbær før - det lyder godt.
Jeg tror, jeg skal have samlet en del i fryseren, så det også er muligt at få lidt sommer senere på året.
Emma lovise: Rabarber er bare det bedste! :)
Piske: Jeg havde på daværende tidspunkt ikke nok rabarber til en hel tærte, så det blev half'n'half hindbær og rabarber efter "tænd på tærter og tryl med tilbehørs" rabarbercrumble opskrift :) rabarberne skal nok bare lige bare alene i formen i 10 min før resten kommer på.
Det er med at hamstre når de er her jo ;)
Send en kommentar