Ja, jeg havde egentlig tænkt mig at vi skulle have dobbeltbagte bagekartofler, men på grund af tekniske problemer erhmmm.. måtte jeg improvisere og se hvad jeg kunne stille op med det.
Kartoflerne virkede færdige da jeg prikkede i dem og skar dem over men NEJ!
Her er hvad det blev improviseret til efter lang tids brug af mikroovn:
"f..k dig bagekartoffel"-dobbeltbagt kartoffeltærte m. bacon og ost (4 små)
- 4 store bagekartofler
- 3 spsk creme fraich 18% med top
- 200g. bacon i tern
- 1-2 fed knust hvidløg
- 2 tsk. fintklippet purløg
- 2 spsk revet mozzarella
- en bette squize olivenolie
- salt, peber
- mozzarella til gratinering
- Bag kartoflerne til de er møre (jeg vil skyde på at mine tilsidst fik 1½ time ved 190 grader)
- Steg bacontern sprøde.
- Når kartoflerne er møre skære de over på langs og "kødet" skrabes ud af skallen med en ske.
- Pisk med håndmixer el rørmaskine kartoffelmassen med cremefraich,hvidløg, bacon, purløg, ost, olie, salt og peber. smag til.
- Fyld massen i en frostpose og sprøjt ud i små ramekiner el. bare fyld i med en ske.
- drys osten på toppen og bag til den er smeltet og gylden. Brug evt. grillfunktionen.
Jeg var godt nok gal og træt af de kartofler, længe leve mikroovn! Men det blev faktisk rigtig rigtig godt :) lidt ligesom en ekstra lækker cremet bagt brændende kærlighed.
Nu vil jeg springe på sofaen, tiltuske mig det nærmeste tæppe (eller dyne? hmmm..) og nyde min friskpresse juice af 3 små æbler, 3 små appelsiner og 1 kæmpe gulerod.
Godaften :) Nu vil jeg se "Hot Fuzz"
4 kommentarer:
*hihihi*
Stædighed betaler sig :-D
Mmm, den juice ser vel nok lækker ud - og kartoflerne også, selvom de ikke ville helt som du ville :-)
mange hilsner
Birthe
Piskeris: haha ja, blev simpelthen så gal og køkkenet lignede en slagmark!
Newyorkerbyheart: tak :) den var også rigtig god. hehe ja de kartofler ville godt nok ikke samarbejde :D
Send en kommentar