Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 30. august 2011

Endnu en hyggelig madaften hos MissMuffin :)

I går var bare en rigtig dejlig dag :) den startede ud med sofa/dyne hygge sammen med Pixi. Hun lå faktisk på dynen det meste af dagen. Det var bare så hyggeligt! Hun havde også haft en hård dag hvor hun havde været på eventyr på gården, rullet sig i mudder, fået et bad, haft besøg inkl. overnatning af en af Daniels venner fra Fyn. Det er hårdt for sådan en lille hund, så hun var godt træt. Ihvertfald imens at jeg var hjemme ;) jeg tror måske hun var ret livlig om aftenen hvor Daniel passede hende og jeg var hjemme hos MissMuffin til endnu en fantastisk madblogger middag. Det gode selskab bestod selvfølgelig af Sabina, Kristine og Camilla :) Camillas lille dreng kom også på lynvisit, så vi lige kunne sige hej til ham (åhrr)
Bitten kunne desværre ikke komme :(

Hun skulle selvfølgelig også have en lille værtindegave. Jeg elsker simpelthen det koncept og jeg bliver også altid selv virkelig glad for en lille gave :) det behøver ikke at være noget særligt, bare sådan en "tak fordi vi må komme" ting. Jeg glemte helt at få billede af herlighederne men det var turkis "krymmel" fra Fru Ronne, et glas (der er sponsoreret af min søde søster) med hjemmelavede mandler med hvid chokolade, lakrids og citron, mit gamle stegetermometer og 750 g brombær fra mine forældres gård :)

Ristede mandler med hvid chokolade, lakrids og citron
- 100 g. mandler
- 200 g. hvid chokolade
- Fintrevet skal af 1 citron
- Raw liquorice powder fra Johan Bülow

1. Rist mandlerne i ovnen ved 180 g. i 7-8 min til de dufter.
2. Lad mandlerne køle helt af.
3. Smelt den hvide chokolade over vandbad og rør citronskal i.
4. Dyp mandlerne i chokoladen en for en og drys med lakridspulver nu du har lavet en 5-6 stykker.
5. Lad den tørre :) den kan godt tage en del timer.

Den fine, fine opdækning med alt det lækre mad og den gode vin

 en lækker salat med langtidsbagte tomater, tigerella tomater og hyldeblomst eddike. Vi var også så heldige at få nogle af de flotte stribede tomater med hjem!

 Spansk bondekylling med bl.a. chorizo og persille. Åh det var godt!

 En sulten Emma ;)

 Hele herligheden :) Spansk bondekylling med chorizo og persille, asparageskartofler og salat. I kan deværre ikke se de flotte tallerkner.

 Hun havde også bagt et virkeligt lækkert snoet brød med pesto, det var luftigt og svampet med en god pesto smag. mums! Der blev virkelig sørget god tfor os :)

Desserten fik vi ret sent. Måske fordi der blev snakket så meget under hovedretten og vi hyggede os med god vin :) Desserten var virkelig fantastisk! En lun Peach & Berry Cobbler med vanilleis. Øjøjøj...

 Det gik lidt vildt for sig med vanilleisen og i kampens hede knækkede håndtaget. Vi nævner ingen navne ;)
Tak for en virkelig hyggelig aften piger. Den var virkelig fantastisk! Jeg glæder mig til næste gang ;)

9 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Det var super hyggeligt piger!
Det må vi gøre snart igen (så snart Kristine tar sig lidt sammen) haha..
Tak for de fine værtindegaver, det var altså helt overvældende!!

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

iiih ja, hvor var det altså bare super duper hyggeligt :)

Hey hey hey, jeg skal nok få mig snoldet sammen til og stable noget på benene :) Ingen tvivl om det da ;)

BRUUN by BRUUN sagde ...

Sidder og SAVLER ! Sikken lækker menu - og hvor ser det bare hyggeligt ud, piger !

/Linda

Camilla sagde ...

Tak for sidst :o) Det var simpelthen bare så hyggeligt (og jeg nød meget at komme lidt ud!) Jeg ville dog lyve, hvis jeg ikke sagde at vi savnede Bitten!

Linebinevaskemaskine sagde ...

MissMuffin: virkleig hyggeligt! som altid :) hehe ;) det er jo det.
dejligt du kunne bruge det! elsker værtinde gaver

Kristine: hehe ;) nu får vi se.

Linda: det var virkelig fantastisk mad :) og mega hyggeligt!

Camilla: jeg håber at din mand overlever en alene aften med junior ;)
Vi savnede hende helt bestemt!

LeneM sagde ...

Nej nej neeej! Hvor ser det bare lækkert ud! Mmm :P

http://everybodygetsrandom.blogspot.com/

Linebinevaskemaskine sagde ...

Lene: Det var SÅ godt :D

cbj sagde ...

Hej.. har i dag lavet din opskrift på mandler med hvidchokolade og citron Og håber du måske kan hjælpe MIG hvad jeg lige gør galt, for når jeg tilsætter den revne citron skal i let smeltet chokolade, så skiller chokoladen og gryner. jeg bruger hvide chokalode knapper fra odense chokolade. På grund af konsistensen kan jeg ikke dyppe mandlerne der i???????

Linebinevaskemaskine sagde ...

Hmm det har jeg ikke prøvet før :( Det eneste råd jeg kan give er næsen at prøve at undlade citronskallen.

Send en kommentar