Skinkestang
- 1 plade færdig pizza dej (bryder mig ikke rigtig om butterdej)
- 200g. philadelphia natural el. andet mærke
- 200g. skinke i strimler
- ca. 2½ spsk finthakket purløg (efter smag)
- ca. 1½-2 spsk. dijon sennep
- salt, peber
- Hele skidtet, undtagen dejen doh!, blandes og smages til.
- Læg fyldet langs midten af dejen og klip skrå strimler i dejen som nedenfor. 1 cm mellemrum ind til fyldet.
4. Bag stangen ved 200g. i 13-15 min. (og ja jeg var meget sulten og blev tilsidst træt af at gøre det pænt ;) )
haps, så der der aftensmad :)
Note to self: put evt. en god håndfuld fintrevetgulerod i for at friske den lidt op og spises med salat :)
5 kommentarer:
Mmm, ser godt ud! Blir' helt sulten - må prøve den opskrift en dag :)
Det ser både lækkert og let ud! God idé til aftensmad :-)
Jeg elsker også sån en skinkestang, men den blir altså bedst med butterdej og pikantost:)
Trine: det er også hurtigt og let at lave :)
Piskeris: tak :)
MissMuffin: Jeg er med på pikant osten ;) osten med naturel er meget ostet i det, men butterdej ydrk! :)
Send en kommentar