Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 16. december 2010

De dejligste gaver :)

Mig og min søster er endnu ikke blevet for gamle til at få adventsgave ;) Jeg tror heller ikke helt at min mor kan lade være med at købe til os. Hun siger altid at det ikke er noget særligt, men alligevel er det de fineste ting vi får. Et juletæppe og en halskæde holder og kagespade fra Lene Bjerre er nu dejligt at få :)

Jeg har blandt andet også fået de her små kage lysestager + en pakke lys og dem er jeg bare så glad for, de er så hyggelige. Jeg havde dog en lille ups'er med den ene, da metaldimsen der holder lyset ikke var limet ordentligt i og jeg ville lime den fast med sekundlim... Der gik måske et ordentligt hul på tuben og den ene hånd blev dækket et størknet lim, men det siger vi ikke til nogen ;) godt jeg nåede at få fingrene fra hinanden inden det størknede! Sådan noget sekundlim kan forresten opløses med acetone på vatrodeller og en frygtelig masse skrubben.. Så ved i det :)

Det er som om at min julestemning kom i oktober og brændte lidt ud da vi begyndte at tale om bachelor, men lige p.t. arbejde jeg hårdt på at få den tilbage :) lige nu køre Julejukebox for fuld skrald (med den der dumme sang om mus i mælk), jeg har et lille tæppe over benene og der er tændt stearinlys. De sidste gaver er heldigvis købt og mangler kun indpakningen. Det er jeg jo toptunet til lige nu pga. julegaveræset i butikken :) Sidste weekend pakkede jeg julegaver ind non-stop fra 10-17, med undtagelse af en gang middagsmad kl 14.30. Strygebræt, vasketøjskurve, you name it ;)

Det hjalp også gevaldigt at være sammen med yndlingstøserne fra madklubben i går. Den stod på julehygge med div. juleslik, julefilm, kalenderlys og gaver. Vi er jo fire og havde hver i sær fået ansvaret for at købe en fælles julegave til en af de andre og vi kan jo ikke vente til juleaften med at åbne :) det er sjovere at se folks reaktion når de åbner. Der blev giver en George Jensen Bloom skål, kaffekværn fra Bodum, Jullerup Færgeby, Forelsket i det søde liv af Mette Blomsterberg og et sæt små bøtter + et sæt store fra Rice. Ikke tossede gaver hvis jeg selv skal sige det, der er ikke en af tingene jeg ikke selv ville blive glad for :) Nu skal i se hvad jeg fik:

Prøv lige at se den fine indpakning :) allerede der var jeg solgt!

Det er den mest fantastiske og uventede gave jeg nogensinde har fået :) der har de godt nok ramt plet! Jeg har fulgt med hos Bakerella sidden starten og jeg elsker hendes cakepops. Jeg vil så gerne have hendes hendes bog og nu har jeg fået den :D Bogen var det første jeg trak op af posen, og jeg var ved at sprænge af begejstring. Da jeg så trak to poser "candy melts" og en pose slikkepindepinde fra Wilton op, var jeg helt over det! Jeg glæder mig til at bruge det!

800 g hvide candy melts til at overtrække cakepops med :) Så kan jeg også bruge alle mine pastafarver.


Bogen et fyldt med flotte farver, skønne billeder, lidt opskrifter og gode tips :)

Cute! de skal helt bestemt prøves :)

En af yndlingstøserne havde endda lavet nogle cakeballs ala bakerelle til os i går aftes. De var lavet af red velvet cake og smagte fantastisk!

Jeg vil arbejde videre med at frembringe julestemning, men den der sne må nu godt holde sig væk for min skyld ;) det gør det hele meget lettere.

8 kommentarer:

MiaMaria sagde ...

Ej nogle lækre gaver! De cupcake lysholdere er bare for søde!

Jeg ville også lige få dig til at få det lidt bedre med dig selv omkring dit uheld med sekundlimen.

Forrige jul skete der nemlig dét, at jeg var hjemme ved min ret nye kæreste i København og skulle lime et eller andet med sekundlim, men jeg kunne ikke få hætten af med håndkraft, så jeg bed i låget for at få det løs og måske kunne trække det af.

Med det resultat at limen røg i munden på mig og satte sig på tunge og tænder som et klamt, giftigt, ildesmagende, porøst lag, der var umuligt at få af.

Jeg prøvede at google mig frem til hvad der kunne gøres, men sjovt nok var der ikke særlig mange der lige pralede med deres oplevelse af at komme sekundlim i munden, eller måske er jeg den eneste der har været SÅ dum.

Jeg sendte kæresten på apoteket efter acetone som jeg kom på vatpinde og skrubbede tænderne med- smagte skrækkeligt.
Efter en time af dette samt talrige tandbørstninger, måtte jeg give op og vente på at resten ville slide sig selv af.

Derfor er mit råd: brug aldrig munden og/eller tænderne til at åbne sekundlim! Det kan gå meget værre end at smøre hænderne ind i det! :)

Glædelig Jul :)

Mia M
www.fashionfairytales.blogspot.com

Piskeriset sagde ...

Ej nogle seje gaver - både lysholdere og kagedekorationstingene er rigtig fine :-)

BRUUN by BRUUN sagde ...

Bogen og lysestagerne er jo FANtastiske ! :-)
Du er heldig ! :-)

(Har slet ingen adventsgaver/pakkegaver fået i år :-((

/Linda (5 år, hi hi :-))

Linebinevaskemaskine sagde ...

MiaMaria: tak for historien :D åha stakkels dig, det må godt nok have bæret en grim oplevelse! det kunne jeg også sagtens selv have fundet på ;)

Piske: Virkelige fine gaver :D jeg er så glad for dem. jeg nænner bare ikke at tænde lysene i kagerne.

Linda, 5 år (fnis): ;) Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at være heldig nok til at få så dejlige nogle gaver! de er virkelig skønne og glæder mig til at få afprøvet min julegave!

Tina Liel sagde ...

Hejsa Line! En glædelig jul og godt nytår herfra! Sikke lækre gaver. Jeg har også fulgt med hos Bakerella fra starten. Hvor må det være skønt at sidde med bogen i hånden. KNUS

Linebinevaskemaskine sagde ...

Tina: Tak og i lige måde :) den er så hyggelig den den bog :) sød og farverig ligesom hendes blog!

Lene's kage-design sagde ...

Brug ikke dine pastafarver til at farve melt med, det klumper og bliver virkelig underlig!! brug heller dust.
Jeg ville selv være blevet lykkelig for sådan en fiiin fin gave :)
Jeg holder snart giveavay på kageting -du er velkommen til at kigge ind´hos mig :)
Lene

Linebinevaskemaskine sagde ...

Jeg indviede faktisk sættet langt om længe i går :) jeg har heldigvis vundet nogle candy melt farver, så det var dem der blev brugt :) tak for fiffet! De ramte altså lige plet med sådan en gave! Jeg skal nok lige svinge forbi :)

Send en kommentar