Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 16. maj 2011

Aalborg Zoo i regnvejr

Jeg trængte til at få lidt luft og opleve et eller andet her i weekenden, eller køre jeg helt død nu der er så meget pres på. Vi havde heldigvis et par billetter til Aalborg Zoo i gemmerne og da vi bor så godt som lige ved krævede det ikke det vilde planlægning. Jeg pakkede en lille madpakke og tog kameraet med under armen.
Det regnede en lille smule da vi tog afsted og det var faktisk okay udholdeligt resten af tiden derinde. Der var kun et tidspunkt hvor det virkelig væltede ned men det passede heldigvis med at vi skulle spise vores mad og at der var en ledig, overdækket bænk hvor vi kunne se ud over savannen og alle girafferne, zebraerne og antiloperne.
Det positive ved regnen, var at der ikke var overvældende mange mennesker :) dyrene var også mere aktive end jeg har set dem flere år. Selv de brunbjørnene der plejer at være lidt slatner var meget livlige.

To chimpanser der hygger i ly for regnen

Uh! og der er kommet Ben&Jerry's inde i Zoo :) fantastisk!

Vi brugte, som altid, rigtig meget tid på at kigge på isbjørnene. De var også ret livlige :) Efter at isbjørneungen Augo havde rendt rundt efter mor Milak i et godt stykke tid blev den lidt sulten og var nød til at tanke op- Det er godt nok nogle ordentlige poter? de har!

 Der blev holdt godt øje med alt og alle imens.

Det var også liv og glade dage hos løveungerne, men de var vist også ved at være lidt småsultne.
Tigerungerne var også på dupperne og meget nyserrige :)


En af de fine giraffer vi kiggede på mens vi spise vores mad
Elefanterne nød også regnen og det mudder de pludselig fik. Der blev rullet rundt i mudderet og smidt med det i stor stil :) Jeg elsker virkelig at gå rundt i Aalborg Zoo! Der så hyggeligt og stemninsfuldt. Jeg er opvokset med ture i Zoo og har rigtig mange gode minder derfra.

Vi havde en skøn skøn dag i Zoo og fortsatte hyggen ved at besøge min mormor og morfar i deres kolonihave. Jeg plejer at besøge dem rigtig tit, men har simpelthen ikke haft tid til det her på det sidste
:( Godt det skolepjat snart er overstået ;)

3 kommentarer:

Bitten sagde ...

Wtf, jeg troede Milak var en han... Der kan man bare se!
Hyggelige dyrebilleder :)

BillyRubin sagde ...

Milak ER nu også en han :) Moren til den nye isbjørneunge hedder Malik og faderen Felix....
Rigtig flotte billeder du har taget Line!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: der rockede jeg lige din verdenopfattelse ;) min fejl! du har ret. <3 dyrebilleder

BillyRubin: tak for rettelsen :D det gik lidt for stærkt med det navn. tak :) Jeg er også blevet helt glad for dem.

Send en kommentar