Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 23. august 2011

Besøg af Bitten og cupcakes fra en æske

I går havde jeg æren af at få besøg af Bitten til hygge :) Nu har hun endelig fået færdiggjort den skiftlige del af sin speciale og er nu lidt nærmere friheden.. eller dagpenge ;) kartoffel-kartoffel.
Det var ihvertfald skønt at have besøg af hende.
 Hun havde på forhånd fortalt at hun tog kage med, men ville ikke fortælle hvilken kage hun havde bagt. Jeg tåler simpelthen ikke kage hemmeligheder! Jeg skal vide alt og gerne med det samme. Jeg blev rigtig glædeligt overrasket da det var Oreo cupcakes! selvom det var med en falsk Oreo på toppen.

 Jeg fik en af kagerne hvor Oreo'en inden i havde vendt sig mærkeligt. Derfor havde min kage ikke noget fint creme "mønster" inden i. Det gjorde ikke så meget :) kagerne var skønne svampede og frostingen fantastisk! Jeg er sikker på at hun smider opskriften på bloggen en af dagene.

Se! Bittens havde fået en Oreo på tværs (høhø), så jeg låne den lige til et billede.

 Selv Pixi var meget interesseret i kagerne og Bitten der sagde mærkelige lyde og sang for hende.

Da vi var i Harzen havde min svigermor været så sød at købe en Cupcake bager til mig i "bare fordi" gave :) åhr! Det virker måske lidt unødvendigt, men jeg er faktisk rigtig rigtig glad for den. Alle der har set mit køkken ved at jeg bestemt mangler udstyr overhovedet ;) Den er varm på et par minutter, kan bage 6 kager ad gangen og de skal kun have 10-12 min. Det er virkelig rart at ovnen ikke skal opvarmes!
Nu de havde taget den hele vejen med til Harzen, blev jeg jo nød til også at afprøve den godt og grundigt dernede. Heldigvis har tyskland mildest talt et imponerende udvalg af pulverkager, så vi fik prøvet en del på den uge.

Vi havde den her pakke til overs dernede fra, så den kastede vi os over at lave til "aftenskaffen". Vi pimpede dem dog med et par håndfulde brombær jeg havde plukket på gården hos min mor og far. Både i dejen og på toppen.


De var faktisk overraskende gode! Det er lidt skræmmende at de faktisk er væsentligt bedre end de cupcakes man kan købe hos diverse bagere.

 Bitten døbte dem (vist nok) karamella brombæria...

5 kommentarer:

Bitten sagde ...

HAHAHA! Jeg elsker, at du kunne huske deres "navn"! Den frosting var nu altså behagelig for min mund...
Det var forresten også skønt at besøge dig - men vi glemte at drikke chai, som vores aftale vist egentlig drejede sig om :D

Piskeriset sagde ...

Hende Bitten har du opdraget godt. Jeg vil også have lækre kager :-D

Maria sagde ...

mmm de ser lækre ud - god ide med brombærne!

Laurines køkken sagde ...

Umm glæder mig til at der kommer opskrift på de der Oreo cupcakes, de ser altså bare lækre ud :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: ja den var nu ganske fn i forhold til dens oprindelse ;) det var dig der gav dem et freaky navn!

Piske: det har jeg nemlig ;) hun forstår at komme på besøg

Maria: de var også super gode :)

MissMette: det gøt jeg også :) de var virkelig lækre

Send en kommentar