Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 10. januar 2012

Popcake dag med yndlingstøserne

Sidst vi havde madklub fik mig og en af de andre aftalt en popcake dag, nu jeg fik grej til af dem for *host* et år siden og jeg vandt et lækkert popcake sæt i en giveaway. Jeg har desværre ikke lige nogen opskrifter at dele med jer, men det er forholdsvis simpelt så google er din BFF her :)

Candymelts der har været et par ture i mikroovnen, farvet med speciel candymelt farve og fortyndet en anelse med smagsneutral olie. Jeg fik lige et fif af Lene om at det er en dålig ide at bruge alm pastafarve da det vil gøre candymelten helt mærkelig klumpet. Skålen vi brugte var lidt for bred og ikke dyb nok. Kagekuglen skal helst kunne nedsænkes helt.

Vi brugte en stor skål med masser af sukker i til at holde de færdige pop, eller dem der ventede på en tur i candymelt. Disse her er formet i sådan en lille cupcake form.

Et par af de færdige popcakes

og lidt flere :)

Der var en sjat lilla candymelt tilbage. Vi smurte den ud på et stykke bagepapir, lod det tørre helt og nu ligge det i en frostpose i mit kageskab. Måske det kan bruges igen?

Det var vældig hyggeligt at lave popcakes, men det tager rigtig lang tid. Det skære også lift i mit kagehjerte at bage en lækker kage, bare for at lade den køle af og smuldre den til ukendelighed. Så hellere rester ;)
De blev rigtig fine, men en anden gang kunne jeg godt finde på at lave dem som cakeballs, der er uden pind. Sådan nogle pinde er jo ikke helt billige :)

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

De er ellers blevet ret fine- kunne godt li hapse sån en:)

Anonym sagde ...

Hvor er de fine!! Jeg har endnu ikke fået taget mig sammen til at lave dem, men jeg må altså få det gjort :-)

Mange hilsner
Birthe

Lene's kage-design sagde ...

Du kan sagtens genbruge melt'en. Fine cakepops I har fået lavet. Du kan evt bruge nogle kortere pinde -de er ikke billiger, men der er flere i posen ;) hi hi
(10cm, 50stk, 22kr -dinkage.dk)
Hilsen Lene

Linebinevaskemaskine sagde ...

Missmuffin: ja ikke :) ihvertfald for et første forsøg

Birthe: tak :D prøv det, det er rigtig hyggeligt selvom det grisser lidt.

Lene: super! :) det er jo ikke helt billigt. hehe snedigt ;) det tror jeg at jeg vil gøre fremover.

Send en kommentar