Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 12. maj 2012

Din og min kogebog
Og dem der står bag er såmænd McDonald's! Ja dem der med "den gyldne måge" og som de fleste har en eller anden holdning til. Selv er jeg da kommet der som barn engang i mellem når vi blev passet af mormor og morfar og nu ser jeg det da som en meget hurtigt mulighed for at få fyldt maven når vi er på farten f.eks. til og fra fyn. Der skal være plads til at træde lidt ved siden af engang i mellem med en sund og varieret kost i hverdagen!
Dette nye koncept fokusere ikke på "McDonalds restauranterne" men derimod en kogebog "Din og min kogebog" de er ved at udvikle i samarbejde med diætist Rikke Lunau og ja, måske din opskrift. Kogebogen udkommer i papirform i september.


Selv skriver de:
’Din og Min Kogebog’ er et tilbud til de danske familier, der skal give inspiration og lyst til at gå i køkkenet for at lave mad og snakke om råvarer, smag og kvalitet.


Hvad kan du vinde?
Når du sender din opskrift ind, deltager du i lodtrækningen om 10 gavekort á 500 kr til irmatorvet.dk. Herudover er der mulighed for, at netop din yndlingsopskrift finder vej til ’Din og Min Kogebog’, som udkommer til september.


Sådan gør du:
Når opskrifterne bedømmes, lægges der vægt på at opskrifterne skal være børnevenlige, passe i kogebogens kategorier og passe til en varieret kost, der kan være med til at opbygge gode madvaner. Jeg kan selv huske rigtig mange gode timer i køkkenet med mine forældre og jeg vil gøre mit bedste for at mine børn (når jeg kommer dertil) får en mindst lige så god oplevelse med madlavning. 
Du kan selv deltage ved at indsende en opskrift her og du kan se og læse lidt mere om det her :)


Derudover kan du se lidt gode råd til at have børn med i køkkenet og der er endda en lille billedvejledning du måske også kunne bruge på din blog?

1 kommentarer:

krAm sagde ...

Hej Line,

Tak for tippet. Jeg lagde en oldie-but-goodie ind: Kanelkage. Det er en super let og børnevenlig kage, der bare kan piskes sammen, og som smager af mere.
http://opskrifter.mcdonalds.dk/recipe/kanelkage-til-hele-klassen/

Og jeg vandt 500 kr! Så tak for tippet - og ikke mindst en masse skøn madinspiration.

Mvh Anne-Mette
femthe.blogspot.com

Send en kommentar