Knækbrød med evolo fuldkornsrug en til halvanden bagepladefuld
1 dl græskarkerner
1 dl sesam
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1/2 dl hirseflager
1/2 dl bygflager (eller havregryn)
3 dl Evolo fuldkornsrug
1 tsk bagepulver
2 dl koldt vand
2 tsk groft salt
1 dl olie
1. Rør det hele godt og grundigt sammen til en klistret masse
2. pres/rul den tyndt ud mellem to stykker bagepapir. Gerne tyndere en mine, da de blev lidt fot tykke denne gang.
3. Bag ved 200 grader i 16-17 min.
4. Lad dem afkøle og opbevar dem i en tætsluttende kagedåse
Skal de være ekstra spændende kan der smides lidt krydderurter, krydderier og/eller parmesan/gruyere i. Lidt nutella og banan ovenpå i weekenden er bestemt heller ikke at kimse af ;)
Hvor er det bare fantastisk at vejret er begyndt at vise sig fra en af de bedre sider :) I går havde vi hundetræf her i nærheden af hvor jeg bor. Vi kunne sidde og få lidt sol imens hundene rendte rundt og lege, spiste godbidder og jagte pinde. Nu har jeg så en drøntræt lille hund ;) Mon ikke at vi også skal udnytte vejret i sparke gang i grillen i aften!
4 kommentarer:
Ej, hvor ser de lækre ud - gid jeg havde et par stykker til min espresso lige nu:)
Super styling af dine knækbrød! Ja de er med at udnytte vejret, vi har også grille 3 dage i træk nu. Ha en dejlig grill aften.
når man kan få både sundt og lækkert i samme bid, så er det jo helt perfekt! Jeg har en pose Evolo Fuldkorn på lager, så de her ku meget vel blive fremstillet i mit køkken osse:-)
Home(whole)meal: De er også super gode :) jeg er sikker på at de ville gå godt dertil.
Monstercircus: tak skal du have :) Mmm grill er bare godt og hyggeligt
Tante sød: Det er det nemlig :) jeg er blevet ret glad for den evolo
Send en kommentar