Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 23. juli 2010

For når en sailor..

Tall Ships Race er kommet til Aalborg igen og hele byen er levende af mennesker, sommer og musik. Der er en helt fantastisk stemning med alle de store flotte skibe, små boder, restaurenter og mennesker der er nede på havnen for at se hvad der sker. Det er efterhånden nogle år siden det var her sidst, så det er hyggeligt at kunne kigge på sømænd og skibe igen ;)
Efter en omgang dødsstep i fitnessworld havde jeg aftalt at mødes med Daniel og traske ned mod havnen. Aftensmaden blev fanget i form af en salat fra Nadias, der blev nydt nede på havnen. Jeg er helt stolt over at jeg ikke ikke spildt deres lækre grønne pesto på min hvide kjole!
En af de små boder solgte engelsk fudge i alle mulige smagvarianter og farver.

Det skal lige siges at jeg er ret fascineret af fudge, men jeg er ikke helt sikker på om jeg egentlig kan lide det. Det har sådan en sjov konsistens, som jeg ikke helt forstår. Det er sådan blødt, men ret tørt! lidt wannabe karamel, men så alligevel ikke. Min fascination endte dog med at vinde over min skepsis, og jeg endte med at købe sådan et af de her fine grønlige chocolate-mint swirls :)

Det her fudge er faktisk også ret fint, men jeg opdagede det først bagefter. Heldigvis var et af de stykker jeg købte mindst lige så pink og hindbæragtigt. Tror de skal smages når jeg får fri fra arbejde i aften!
Måske en banana-chocolate swirl?
Vejret var ikke helt super duper i går og jeg regnede faktisk med regn (og derfor havde jeg selvfølgelig ikke taget en trøje/jakke med). Det var heldigvis ret lunt alligevel :)
Skibene var så høje! Det var svært at få det hele med på billederne

Et vaskeægte pirateship :D eller ihvertfald et der ligner et.

Måske man kunne få en tjans som Galionsfigur?

Den glade besætning på et af skibene

Den fineste løvekattemis
Foran Utzoncenteret var der en amerikans gøgler, der underholdte og gjorde meget ud af at få børnene med. Her har han lånt Mark fra publikum, til at hjælpe. Han skulle kaste bolden hen til ham mens han jonglerede. Det må forresten bare være træls at være dem der sidder og spiser bagved!
Og han greb den mens han blev ved med at jonglere :D

Lots and lots of people og skibe på række. Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder af de mange sømænd ;)
Jeg er spændt på om der overhovedet bliver noget at lave i butikken her i aften, eller om hele Aalborg og omegn har valgt at være inde i centrum :) Jeg vil også lige reklamere for at Karolinelund (tivoli) har entre OG turbånd til den sølle sum af 55,5 kr her fredag, lørdag og søndag :) det kan vist ikke gøres billigere og så kan selv jeg (der kun tør prøve kålormen) være med.

11 kommentarer:

Bitten sagde ...

Er du sød at slette din blog? Dine billeder er blevet meget bedre end mine :P Men nu har I også et fancy kamera.
Jeg elsker den skeptiske herre i den røde trøje på dit sidste billede!

Det er virkelig hyggeligt med så meget liv i byen. Og cool med Tivoli, en skam man ikke kender nogen, der har tid og lyst til at tage med.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Nu bliver du da vist lidt grov lille Bitten :D haha ham har jeg slet ikke set. han ser godt nok lidt bister ud i betrækket.

Så må du tage i tivoli med dig selv :) kan du ikke tage Maiken med?

Bitten sagde ...

Nej for Maiken arbejder alle disse dage :P Mangler også nogen at tage derind med i aften... åh livet er så hårdt! Nu vil jeg belemre min mor med selskab. Hils omkring dig.

Louise sagde ...

Vi købte en masse af det der fudge, men vi kan ikke lide noget af det :D

Forresten, så tror jeg du har overset noget yderst vidunderligt nede på havenen? Der er sådan nogle boder overfor slotsparken, eller hvad det nu hedder.
Der er italienske og franske boder med store skinker, specialiteter, ost, nødder, oliven mm.
Jeg købte en fransk kage til anders som var chokoladekage bund, med chokolademousse på, ovenpå det, lyst mousse og i midten chokoladesovs. Den kostede godt nok 35 kr, men jeg har aldrig set sådan en flot kage før. og årh hvor den smagte!! velvet chocolate <3

Anja sagde ...

Skønne billeder :) Synes de er så fascinerende de skibe. Fudge er ikke lige mig, kan som dig heller ikke blive helt klog på konsistensen.
PS: Har forresten fulgt dit gode initiativ og taget tyrkiske godter med hjem som skal med til næste bloggermiddag ;-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Louise: i kunne da også lige tage og købe et stykke først :D jeg så godt den franske kagebod men kunne slet ikke overskue alle de mennesker der stod på nakken af hinanden. 35 kr er ikke meget for en kage hvis den er god :)

Anja: Jeg er også dybt fascineret af de store flotte skibe :) det der fudge er altså noget løjerligt noget.
p.s. novra, det glæder jeg mig til :D spændende

Louise sagde ...

Arh lidt vildt er det da, når den er på str med en lille muffin :D Men jeg bare have en mere!

jeg var så heldig, at der ingen var på det tidspunkt jeg købte :)

Janne B.T. sagde ...

Sikke fantastiske billeder, det må jeg sige! Især af de fudge der. Nu blev jeg sulten igen. Suk! Skruen uden ende :P

Linebinevaskemaskine sagde ...

janne: tak :D haha det fudge der er pænt men smager altså ikke helt lige så godt som det ser ud ;)

Piskeriset sagde ...

Hvor er de seje, de fudges! Jeg er ikke så meget til den slags, men det er gemalen, så jeg havde nok købt mig fattig i det for at give det videre til ham! :-D

Linebinevaskemaskine sagde ...

de er simpelthen så flotte og farverige de fudge, men det er bare ikke lige mig :D

Send en kommentar