Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 19. juli 2010

Hjemme igen :)

Åha, så er jeg hjemme i Danmark efter en alt for hurtig uge med sol, varme, familiehygge, all inclusive og lidt for mange gratis drinks ;) Jeg er faldet pladask for lumumba og vi har vist allesammen overskredet sundhedsstyrelsens anbefalinger ret kraftigt. Det er farligt med gratis øl og drinks hele dagen :D
Vi lettede fra Aalborg lufthavn 16.15 (det er altså rart at bo 15 min. fra lufthavnen) og fik serveret en omgang kold flymad.

Her har vi så en lun grovbolle, et stykke kylling med en fiks lille rødbedesalat og noget der ligner kartoffelsalat.

Derudover gemte der sig en reje/mango salat og en chokolademousse med hindbærsauce. Det smagte.. okay.. som sådan noget nu gør. Det mætter alt sammen ;) men flymad er da bestemt blevet bedre i løbet af de sidste mange år.

                                 Vi nåede ikke aftensmaden på vores hotel, Riu Concordia, blev vi jo nød til at hapse et par drink ;) Det er rigtig rart ikke at skulle tænke på penge, men bare kune bestille det du nu har lyst til.

Lørdag 10. Juli, dagen efter vi kom derned, blev min mor 50 :) Så lillesøsteren havde sørget for at få diverse danske flag med ned og jeg havde smuglet gaven fra os allesammen med, så vi kunne overraske hende om morgenen. Gaven er en Octopus taske og pung i de gyldne farver :)

Min smukke søster på vores strand i Playa de Palma :)

Seriøse sandslotte på vores strand. Han kan godt nok sit kram
"Love on the beach", "Merengue" og all time favorite Lumumba

Good stuff! og den ser nærmest sund ud med den flotte farve.

Sammen aften vandt Spanien VM, så der var gang i den :) Der blev danset, råbt og skreget. Personalet sprang over baren og omfavnede alle de mødte, der blev sprøjtet med champagne og en af tjenerne blev smidt i poolen. Det var rigtig sjovt at være i det land der vandt VM og det er ikke sikkert at det nogensinde sker igen. Der var en helt fantastisk stemning :)

Det blev også fejret udenfor hotellet i stor stil

Daniel nåede lige at fange et billede af ham her gokart manden :)

Cuevas del Drach -  en drypstenshule man ikke må tage billeder af. Min far havde lejet bil i 3 dage så vi kunne komme ud og se lidt ting på egen hånd.
Sporvognen i Sollér, der køre fra Palma til Sollér igennem appelsinplantager.


Små auberginer med de fineste striber :)

en af de mange små gader i Sollér

Lillesøsteren og hendes kæreste på et udsigtspunkt i bjergene

Lige et kig på mine sourvenirs, før de blev smidt i kufferten til hjemrejsen. Jeg ved ikke om man kan fornemme et teme ;) kondenseret mælk, dulce de leche, vanille ekstrakt, vanillekorn, muffinsforme, en masse forskellig chokolade, en pulverkage (lige som snyde junk cheesecaken), noget skumpulver jeg skal have lavet noget sjov med, et par sandaler, lauerbærblade og 3 icecream scoops.


Hov og lige lidt krymmel jeg fandt

Det har været en rigtig dejlig ferie hvor jeg har indtaget uanede mængder af kæmpe tomater, vandmelon, frøskinsmelon, ferskner og gazpacho :) Jeg har ikke smagt gazpacho før, men nu er jeg kæmpe fan. Det smager helt fantastisk!


Den udendørs bar :)

Og vores dejlige pool :)

Vores hotel, Riu Concordia, var vi i bund og grund ret tilfredse med. rigtig venligt personale, gode værelser og masser af forskellig mad at vælge imellem hver dag. Service er i top og vi følte os godt behandlede.
Hotellet var dog meget tyskpræget med tysk musik, næsten udelukkende tyske gæster (a la ung rejs) der var meget larmende og meget fulde. Vi blev tiltalt på tysk lige meget hvor vi var og ikke alle kunne tale engelsk. Det virke bare forkert (i mine øjne) når man tager på ferie i et andet land og forventer (og gør det) at kunne bestille mad/drikke på sit eget sprog. Der er absolut intet at klage over med hotellet, det var bare alt for tyskpræget.

BUH!
Sorry for at billede spamme jer, men jeg har lidt paparazzi i blodet ;)

14 kommentarer:

Home by Bianca sagde ...

Ej bliver da helt misundelig af dine dejlige ferie billeder!
Velkommen hjem!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Tak skal du ha :) når alt kommer til alt er det rart at være hjemme. det var en dejlig ferie :)

Maiken sagde ...

Det lyder bare som en rigtig god ferie... men hvad består den dersens ny-yndlings-drik af? Den ser lidt giftig ud...

og så er blogindehaveren lillesøster ligeså køn som blog skribenten selv :)

Knus Maiken

Linebinevaskemaskine sagde ...

Maiken: Der belv slappet af i stor stil :) haha den grønne giftige består vist bl.a. af applsinjuice, ananas juice og mynte (så vidt jeg husker) ;)
åhhr tak :D

Bitten sagde ...

Hvorfor havde jeg ikke bemærket denne blogpost før nu? :O
Jeg kunne bruge timer på at kommentere de virkelig fantastiske billeder, men det orker jeg ikke, så jeg vil bare sige, at det ser ud til at have været en RET lækker ferie, og jeg er skide misundelig.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Bitten: ved det ikke ;)det var en super ferie. Jeg har jo en ice cream scoop med hjem til dig og vil gerne forslå en snarlig hygge/bage cupcakes date før jeg taget til tyskland:D

Anne sagde ...

Velkommen hjem. Vi regner med, at smutte en uges tid til Mallorca, når vi har ferie om små 3 uger. Vi har været der flere gange før og er enige om, at det er det ultimative sted til dasse, bade og lidt kulturel ferie - men det er farligt med all de der all-inclusive drinks;-)

Til gengæld er jeg vild med Sollér og den hyggelige tur med veterantoget.

Vi har for det meste boet i Alcudia, lige ud til stranden - synes godt nok Mallorca har nogle af verdens lækreste strande. Alcudia, synes jeg, bliver overrendt af englændere og ikke tyskere. Til gengæld er det meget mærkeligt, at alle skilte, menukort osv. (i hvert fald i Alcudia) står på engelsk, tysk, spansk og dansk. Men det er nok et levn fra 70'erne hvor ingen dansker med respekt for sig selv ikke havde været til grisefest på Mallorca:-)

Bare ikke så fedt at at blære sig med, at man kan spansk overfor kæresten, ved at oversætte en helt masse ting - og så står de oversat til dansk nederst. Så er det jo ikke sjovt at kunne sproget:-)

Nå, jeg må hellere slutte her inden jeg skriver et helt blogindlæg:-)

Igen, velkommen hjem.

Linebinevaskemaskine sagde ...

La Tascha: Det er dejligt med lange kommentare :) vi var 14 dage i alcudia sidste sommer og det var jeg rigtig glad for. der er simpelthen så skønt :) Mallorca er bare en smuk og dejlig ø, der er perfekt til ferie. Jeg håber i får en helt fantastisk ferie ;) jeg kunne godt bruge en tur mere.

Line sagde ...

hejsa. sikke en masse delige billeder. Man savner helt sin egen ferie igen igen.. tror jeg har været på samme hotel som dig, for ca. 2år siden. herligt sted.
når men super fin blog du har, kig forbi min hvis du får lyst linebiine.blogspot.com
//Linebiin

Linebinevaskemaskine sagde ...

Linebine: hej ;) tak skal du ha'. sådan en ferie kunne jeg også godt bruge igen. Jeg hopper straks over og kigger på din blog :) du må ha' en dejlig dag!

Piskeriset sagde ...

Ej, hvor var det hyggeligt at se billeder fra din ferie :-)

Jeg har lige taget et tilsvarende billede af mit 'loot' fra ferien, jeg netop er kommet hjem fra, og jeg gnækkede, da jeg så, at du også har været i Carrefour! :-D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: det var bare en rigtig dejlig ferie med familien :) Jeg eelsker carrefour :D jeg plagede nærmest om at komme i en af de store. de har så mange spændende sager

frisør sagde ...

Nice blog :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Frisør: tak skal du have :)

Send en kommentar