Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 17. februar 2011

Jeg blev fristet..

For noget tid siden så jeg det her kakao hos Anna Banana og samme dag fik jeg tilfældigvis besøg af Bitten. Der gik ikke lang tid fra jeg havde vist hende butikkens side til vi havde lokket hinanden i fordærv. Vi kom til at bestille 12 dåser kakao i alt, men til vores forsvar er der altså virkelig mange spændende varianter og der er 3 for 2's pris ;)
De blev leveret mens jeg var i Egpten, så de blevet leveret hos Bitten. Jeg fik dem derfor først i tirsdags da vi var inde og se Black Swan.
Jeg smagte den med mint i går aftes og oh my! hvor smagte det fantastisk. ikke af kakao men af rigtig lækker, kraftig chokolade med en snert mint :) der er også bitte små chokolate chips i. Jeg har hørt fra Bitten at chili og luxury udgaven også er gode.

btw, se hvad jeg kom til at købe sidste jeg var på arbejde :D små Le Creuset magneter! Jeg havde i forvejen 4 men blev nød til at have æsken med den grønne i også ;)

Jeg får besøg af yndlingstøserne til aftensmad og dessert i aften pga. min fødselsdag den 28. så jeg har været i fuld sving i køkkenet siden kl 10 og tror jeg vil tage mig en velfortjent omgang middagsmad nu ;)

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nu har du også lokket mig i fordærv....forløbig bare med at kigge, men man ved aldrig hvad det kan føre til ;-)

Mange hilsner
Birthe

Maj sagde ...

Orj hvor ser det barre lækkert ud! Jeg er hermed forført og lokket i fordærv :)

Og de der magneter, de er intet mindre end pragtfulde!

- Maj

Hanne K's verden sagde ...

Wouw ... du frister mig ;) Men jeg bliver en lille smule nærig, når man skal betale 15 £ i porto. Men mon ikke jeg ender med at fylde indkøbskurven med kakao og the :)

BRUUN by BRUUN sagde ...

Åh, hvor lækkert !
Hvor HAR du dog købt Le Creusset magneterne ? Vi har køkkenet fyldt med deres gryder, potter og pander - dem må vi da også eje :-)

/Linda
www.bruunbybruun.blogspot.com

Linebinevaskemaskine sagde ...

Birthe: ;) hehe det er også svært at lade være.

Maj: Jeg faldt så meget for de pæne bøtter ;) jeg eelsker mine magneter, de er så søde.

Hanne: vi blev også lidt nærig men endte med at overtale hinanden :) de kostede vist det samme at bestille 6 bøtter, som at bestille 12.

Linda: elsker le creuset :) jeg har købt dem i Kop&Kande, city syd hvor jeg er weekend assistance. De første fik jeg på Formland messen i Herning.

foodfanatic sagde ...

Kære Line
Slet ikke fair at poste sådan sådan noget, når jeg lige (igen) har besluttet mig for at spise sundt. Overvejer seriøst at købe mig et par dåser nu :)
Kh Nadia

Janne B.T. sagde ...

Ej, det er seriøst de sejeste magneter ever! føj, jeg er misundelig!

Maria sagde ...

du vil elske hvid varm chokolade! Den er så mums! Har købt så mange med hjem fra deres butik i Covent Garden (hvilket virkelig er en butik værd at besøge!)
Jeg kan ikke lide chokolade og da slet ikke varm kakao, så da jeg opdagede varm hvid chokolade var jeg i heaven! Glæder mig til at høre hvad du synes om den! Muuums

Piskeriset sagde ...

Uha! Jeg var også inde på siden og var tæt på at bestille, men portoen var alt for høj, når man kun er én person. De har ellers et ret spændende udvalg :-)

Camilla sagde ...

Ih, hvor er jeg misundelig... men kun en smule - jeg har nemlig selv bestilt, men det er ikke kommet frem endnu :o( Jeg har en stor varm cacao-craving i øjeblikket, så jeg kunne slet ikke lade være med at bestille :o)

knus
Camilla

Linebinevaskemaskine sagde ...

Nadia: det kan jeg godt se ;) det var ikke pænt af mig. men den mint-chokolade er nu pokker god ;)

Janne: de er nemlig så fine :D

Maria: jeg bliver virkelig nød til at besøge butikken næste gang jeg er i london :) den hvide er ret god :D bare man ikke sammenliner den med alm varm chokolade. den er også virkelig lækker med en sjat kaffe i ;)

Maria sagde ...

Det er næsten et must mens man er i London! hehe synes jo det er det rareste med en kop hvid chokolade - nu jeg hverken kan lide kaffe eller kakao hehe (ja jeg er ikke særlig voksen;-) ) godt du kunne lide det! :-)

Og ps. - mums hvor ser din menu men tomatsuppe og hvid chokolade mousse fantastisk ud! mums filibaba

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: ja det er en ret spændende side ;) men det er meget porto for en person.

Camilla: jeg håber snart at dit kakao kommer :) det er rigtig godt

Maria: jeg er ret sikker på at jeg snart må til London igen så ;) jeg prøver at lære mig selv at drikke kaffe med at hælde masser af varm hvid chokolade i ;)

Sara sagde ...

Årh! Jeg har lige i dag tænkt på den vidunderlige hvide varme chokolade jeg smagte sidste år da jeg var i London og kunne på ingen måde komme på navnet, men da jeg har en blok hvis chokolade tænkte jeg at jeg ville google en opskrift, og VUPTI du har et link til den lækre himmelske drik!

Tak!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Sara: Haha de er så skønne deres kakao'er :) min favorit er mint og luxury tror jeg. Ihvertfald lige nu!

Send en kommentar