Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 15. juli 2011

Jordbærpiller

Ud over teste "kirke" silicone formen fra Coolstuff, har jeg også fået lov til at afprøve deres jordbærpiller. Jeg er rigtig glad for jordbær, men jeg er frygtelig doven og hader virkelig at pille dem. Det duer jeg slet slet ikke til. Jeg magter det næsten lige så lidt som at vakse vinduer og stryge. Derfor har jeg også længe haft denne jordbær gadget i kikkerten.

Sådan ser fætteren ud. Rød med en grøn knap i toppen og skarpe tænder i spidsen

 Den virker ved at trykke ned på den grønne knap

Jeg holder egentlig helt forkert på den, men det er bare svært at tage billeder ellers. Den skal holdes lidt a la en kanyle med tommelfingeren på knappen.

Sætten om stilken

slip knappen mens jordbæret twistes let. Igen! ikke nok hænder ;)

 Voila!

Jeg blev faktisk ret overrasket over at det gik så nemt og hurtigt som det gjode. Når jeg ikke holdt et kamera samtidig. Jordbærpilleren hjælper selv til ved at hive tilbage når du slipper knappen og metalspidserne skære rundt om stilken. Der gik heller ikke ret meget til spilde af selv jordbær, som der ellers gør når jeg bruger en urtekniv.  Jeg er faktisk blevet rigtig glad for den og skal lige have fundet ud af hvad den ellers kan bruges til. Måske til at udholde muffins til fyld?

5 kommentarer:

Heidi Clara sagde ...

Aiii hvor er den cool. Den ville da klæde min køkkenskuffe :o)

Louise sagde ...

Den kan jeg da ikke leve uden! :D

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Først tænkte jeg: Endnu en unødig dims, men jeg kan da godt se, at den kun lige tager det nødvendige og ikke 1/3 af jordbærret. Måske alligevel en ting man ikke kan leve uden...:-)

SWEET PETROLEUM sagde ...

Den er sgu da sej! Stod selv forleden og skulle lave jordbærsuppe.. det tog en krig at pille alle jordbærene.. Den dér kunne jeg godt have brugt! :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Heisi clara: Den pynter ihvertfald gevaldigt i min ;)

Løjsen: det tror jeg heller ikke ;)

Nanna: den er ihvertfald virkelig smart og god til det den gør :) det er nemlig også noget af det jeg synes er smart, det emd et den ikke tager ret meget af bæret.

Sweet Petroleum: Det tror jeg gerne ;)

Send en kommentar