Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 2. september 2011

Lyserød Lørdag - Nu med bagende bloggere der sælger cupcakes

Hvis du bor i Aalborg og omegn (og alle andre for den sags skyld) bør du sætte kryds i kalenderen Lørdag d. 8 oktober 2011 aldeles omgående!
Sammen med SabinaCamilla, Kristine, Bitten og Anna deltager jeg i Lyserød Lørdag i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse. Vi bager hver især en ordentlig omgang skønne cupcakes og sælge dem i Kræftens Beskæmpelses telt på nytorv. Alt det vi tjener går til kampen mod brystkræft :)
Så kom og støt en virkelig god sag :) Kom forbi til en snak, køb et par kager og hvis du ikke kan lide kage (jeg har hørt at det findes sådan nogle mennesker) er du også mere end velkommen til at donere cool cash istedet. Kort sagt, kom et smut forbi og støt en god sag! Lidt har også ret :)

Det hele er blevet stablet på benene i samarbejde med Helping Hands, der består af frivillige fysioterapeuter/massører og der samme dag tilbyder massage i Arkadens fysioterapi til virkelig gode priser :) Det er for wellness for krop og sjæl!

Da det hele bliver sponsoreret af vores egen pengepung dvs. cupcakes, pynt/dekoration, transport kasser til kagerne osv. er du mere en velkommen til kontakte mig/os hvis du har en butik eller et firma der har lyst til at sponsorere lidt ting :)

6 kommentarer:

Merca sagde ...

Det er et super godt initiativ !!! Jeg håber I får solgt en masse cupcakes ;o)
Tak for super inspiration og gode opskrifter som man kan finde på din side ;o)

Smølfine sagde ...

Jeg kommer helt sikkert forbi og køber en kage. Var det også jer, der solgte nogle sidste gang på Nytorv, hvor der var Lyserød Dag?
Ved du, om der foregår flere ting i Aalborg på lørdag? :)

Unknown sagde ...

Sikke et fedt initiativ, synes det er så sejt at jer tøser er med til det ;)

XoXo Rikke
Join my Give-Away:
http://rikzen.blogspot.com/2011/09/stor-give-away.html

Victoria Jensen sagde ...

Fedt formål og virkelig respekt for at I gør det!
Til noget helt andet - jeg er stadig lidt nysgerrig på den Panna cotta du lavede i juli.... :o)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Merca ;) ellers må vi jo spise dem selv. ej jeg håber det bliver en succes :) tusind tak skal du have!

Smølfine: Du er velkommen :D husk det først er i oktober.Det var desværre ikke os der var der sidst. bumbum jeg ved desværre ikke hvad der ellers sker :)

Victoria: tak skal du have :) Jeg har vidst aldrig lavet panna cotta, men vi fik det forrige gang vi var til middag hos missmuffin http://linebinevaskemaskine.blogspot.com/2011/07/hjemmelavede-mashmallows-med-vanille.html :)

Christian W. Jensen sagde ...

@Smølfine: Der sker rigtig mange ting i Nordkraft igen i år. De kager du tænkte på der blev solgt sidste år fra Nytorv var nogle (lidt kedelige har jeg hørt) sandkage-muffins der var blevet sponsoreret af Fandango... Slet ikke samme standard som jeg tror vi får i år :)
Og som Line siger så er der selvfølgelig også massage i Kennedy Arkadens.
Christian W. Jensen (helping-hands.dk)

Send en kommentar