Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 8. oktober 2011

Lyserød Lørdag og forberedselser inkl opskrifter

Vi startede med at sælge cupcakes kl 11, havde udsolgt 13.55 og tjent 5335 gode danske kroner til Kræftens Bekæmpelse! Jeg er så stolt af mine blogpiger :)

Jeg føler mig godt nok brugt nu, men hold op hvor har jeg haft nogle fantastisk sjove og hyggelige dage. Det er en skam at der et helt år til igen! I går, under forberedelserne, var jeg ikke så flittig med kamraet da jeg var grisset ind i frosting det meste af tiden. Jeg har derfor lånt nogle af billederne fra de andre :)


Lånt af Kristine

Alt det dejlige smør vi var så heldige at få sponsoreret af Arla. Det går jo også som hånd i hanke med deres cupcake reklame :) De havde også sendt en en ordentlig stak Buko naturel flødeost med. Jeg tror desværre at det er et lidt "glemt" da mange vælger at købe Philadelphia, da det tit står i opkriften. Buko'en er altså mindst lige så god og tit ikke nær så dyr som Philadelphia.
Dansukker var også virkelig gavmilde og sponsorerede både flormelis og sukker  :) det er fantastisk med sådan en opbakning!

Lånt af Kristine :)
Jeg har forsøgt at være ret organiseret med det her projekt, for at kunne holde styr på bloggere, sponsorer, ingredienser og mængder ;) Jeg taber let overblikket, så jeg har lavet mange lister!

Og overblikke røg så temmelig hurtigt! men vi var gode :) Vi hjalp hinanden og fik tingene til at glide. Vi nåede det endda også til tiden. Vi fik bagt og pyntet omkring 500 cupcakes fra 15-21! Det var så hyggeligt :)

 De kørte rundt på de fine lyserøde scooter på billedet nedenunder og delte små lyserøde æsker ud :) så kunne folk komme og hente en gratis kyskage (Som vi vogtede over inde i vognen ;))

Teltet ved siden af vores Weber Airstream vogn, hvor FANDANKO lavede de lækreste grillede porchetta? sandwiches. Det var virkelig kræs! Der blev også solgt små hvide fantastiske flødeboller på marcipanbund fra Konnerup & co. Og solsikker! masser af smukke solsikker! Jeg fik endda en af min søde søster :) 

Vi boede i den her fine Weber Airstream med god plads og en sofa ;) Vi var godt nok glade for den fine vogn. Vi fik også pyntet den rigtig fint. Desværre har jeg ikke et billede med det lyserøde tyl vi draperede foran.

Der blev blev arbejdet hårdt på at pynte vognen fint

 Vores gulerodscupcakes :)

 Alle cupcakes der stod samlet under en glasklokke :)
Chokolade med jordbærmousse findes her
Gulerod med creamcheese her
Red velvet med kogt vanilla frosting her
 og vanillekage her.

Lånt af Bitten
Storsælgeren var vist de lækre chokolade cupcakes med Nutella frosting (øj!) og pyntet med Camillas flotte sløjfer :) et sikkert hit.
En af pigerne der gik og solgte solsikker

FANDANKO's lækre porchetta sandwich!


De var faktisk så gode at Bitten blev til en Twillight vampyr!

Endnu engang tak til alle vores skønne sponsorer og en kæmpe tak til FANDANKO der har hjulpet os virkelig meget! Med sukker, med mel, med køkken, transport af kager og en masse andet. Det har gjort det hele meget lettere! Jeg håber vi kan gentage succesen næste år for det har været så sjovt og hyggeligt :) ikke mindst fordi vi fik udsolgt til alle de søde "kunder".

5 kommentarer:

Ida sagde ...

TILLYKKE med et veloverstået arrangement, det lyder super godt!

Janne B.T. sagde ...

Tillykke med succesen! Synes det er så flot i har støttet så godt et formål. Ville ønske jeg kunne have været forbi :)

Nanna (Pyntekagen) sagde ...

Fantastisk indsats. Flot salg til et godt formål:-D

Piskeriset sagde ...

Hvafornoget!? Er Bitten blevet vampyr!? Tror altså lige I skal tale med den restauratør! :-D

Skønne billeder!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Ida: tak :D det var så sjovt.

Janne: Du er vist lovligt undskyldt lige for tiden ;)

Nanna: tak skal du ha' :) vi hyggede os

Piske: det tror jeg ;) hun lignede ihvertfald sådan en. Jeg tror også lige vi skal have talt med fandanko.

Send en kommentar