Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

søndag den 2. december 2012

Vinder af give away :)

Glædelig december!
Så har jeg trukket en vinder af min give away :) Først og fremmest, tusind tak fordi i tog jer tid til at fortælle alle jeres hygggelige historier! Jeg må virkelig lave nogle flere give aways.

Jeg brugte random.org til at udvælge vinderen...


Og det blev: Pernille med kommentar nummer 33! Mon ikke udstikkerne falder i god jord og spreder julehygge :) Det er ihvertfald svært ikke at komme i julestemning med den fine 1. december sne (og den million julegaver jeg har pakker ind i Kop&Kande de sidste fire dage).

Til sidst et lille billede at den brede JulePixi der inspicere sneen! Hun ser godt nok lidt bred ud, men det er bare fluff!

3 kommentarer:

Anett sagde ...

Hej Line!
Jeg er kæmpe fan af din herlige blog ;)

Eftersom du lader til at have styr på smage, ville jeg lige høre din mening!
Ser du, jeg vil til at lave hjemmelavet "nutella" hvor jeg har planer om at bruger hvidchokolade og så riste noget macadamiske nødder og putte i, istedet for hasselnødder eller mandler. Tror du det vil fungere?

Mvh. :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Hej Anett :) tak skal du have! Hmm det tror jeg bestemt, selvom jeg nok personligt vil fortrække hasselnødder. Macadamianødder er ret neutrale og fede i smagen (ligesom hvid chokolade), men vil give lidt lækkert knas i nutellaen :) jeg ville nok tilsætte lidt lime eller citronskal til cremen for at den ikke bliver for tung rent smagsmæssigt :)

Pernille sagde ...

næææææææææææ det jo mig :D tusind tak! Dejligt! Super med en ekstra adventsgave :DDD og jeg vinder bare aldrig!! Juhuu!

Send en kommentar