Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 29. april 2013

Tur til Birmingham

billede lånt her

Her til sommer skal jeg en tur til Birmingham sammen med et par af yndlingstøserne. Planen var egentlig London, men alle de billige, centrale hoteller er optagede!
Birmingham er Englands 2. største by og ligger dermed lige efter London. Mon ikke vi finder en masse spændende. Jeg kunne dog rigtig godt tænke mig at høre om du har nogle fif til hvad der er værd at se, butikker der skal besøges og steder vi kan spise :) Butikker med kage/madgrej står selvfølgelig højt på listen.

5 kommentarer:

Agnethe - about a girl sagde ...

Årh tag mig med! Jeg ville elske at sætte fødderne på engelsk jord igen - Birmingham har jeg dog aldrig besøgt, så kan ikke rigtig give nogle fif der, men mon ikke der er et kageshow dernede, som var værd at tage forbi ;)

Anonym sagde ...

Hejsa,

Birmingham er altså jævn kedelig, skulle jeg hilse at sige. I skulle hellere tage til Brighton - har boet der i 2½ med min familie fra 2008-2010. Det er et FEDT sted og er kun en times togkørsel fra London.

mange hilsner, Susanne

Maden i mit liv. sagde ...

Ja, Birmingham har jeg altså ikke været i, så der kan jeg ikke rigtigt hjælpe. Og faktisk har jeg, pinligt nok, også London til gode, for jeg har aldrig rigtig været i England, bortset fra mellemlandinger i Heathrow, men jeg glæder mig til at læse om det, når du kommer hjem :-)

God tur :-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Agnethe: Hvis du er i kufferten kan jeg ikke have så mange ting med hjem. Hha ja de kan et eller andet med kage, så jeg håber sådan at de har lidt grej jeg kan købe med hjem ;)


Susanne: Med europas største shoppingcenter kan det vist ikke gå helt galt :) Billeterne er bestilt, men så må vi have Brighton til gode

Maden i mit liv: Ih altså du skal da til London! Men nu har du selvfølgelig været i New York ;)

thulannguyen sagde ...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

Send en kommentar