Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 7. januar 2014

20 facts om mig!

God jul, godt nytår og glædelig 2014 :) Der har været meget at se til i det private og der har derfor ikke været meget tid, eller overskud for den sags skyld, til at blogge. men det kommer nok nok når der er tid og ro til det.

På instagram er jeg blevet tagget af Maj i denne meget populære leg og hun spurgte om jeg vil dele 20 ting om mig selv. Det vil jeg selvfølgelig gerne, da det altid er rart at få en fornemmelse af personen bag en blog. Nogle af dem blev vist til facts inden facts :) I får også lige lidt hvalpebilleder af Pixi.1. Jeg er absurd dårlig til grammatik
2. Jeg har af uforklarlige årsager et anstrengt forhold til ordene "choko", "ostelagkage" og "vino".
3. Jeg hader kortspil, men er ofte stor fan af bræt spil (bare der ikke er for mange tåbelige regler ;))
4. Jeg er uddannet ergoterapeut
5. Vores køkkenvask er købt stor nok til at vi kan vaske Pixi i den. og bl.a. derfor købte vi også vores køkkenarmatur med brusefunktion.
6. Både min familie og veninder er utrolig vigtige for mig og jeg ser dem så tit som jeg kan.
7. Jeg kender mine egne grænser rigtig godt, men jeg kan have svært ved at bede om hjælp. Jeg tror at det er en blanding af at jeg ikke vil være til besvær men at jeg også vil vise at jeg godt kan.
8. Jeg synes at Aalborgs historie og gamle billeder er enormt spændende.
9. Jeg elsker struktur og lister. Jeg tror næppe min hverdag ville hænge sammen uden dem.
10. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at købe puder til vores sofa.11. Jeg har været i Paris, Birmingham, Berlin og Londonx2 med yndlingstøserne fra madklubben. Jeg har været i England, Sverige, Tyskland, Østrig, Ungarn, Italien, Spanien, Grækenland, Frankrig og Egypten.
12. Jeg har været veninder med Bitten fra The Forbitten Word hele mit liv. Hun er 22 dage ældre end mig. Vi har boet lige rundt om hjørnet fra hinanden det meste af vores liv og i 2013 flyttede vi tæt på hinanden igen.
13. Jeg bor sammen med Daniel og Pixi i vores rare nybyggede hus, som vi flyttede ind i i starten af juni 2013. Vi stortrives og vi er ved at vende os til alt det der følger med at eje et hus.
14. Pixi er halv Coton de Tulear og halv Bichon Havanais og hun er 2 år.
15. Jeg kan ikke så godt lide lakrids - der findes dog undtagelser. Et par stykker chokoladeovertrukket saltlakrids af god kvalitet eller mild lakrids panna cotta.
16. Jeg er så småt begyndt at kunne lide kaffe, jeg tror dog aldrig at jeg kommer til at drikke sort kaffe. Daniel elsker tilgengæld kulsort kaffe.
17. Jeg har to DymoerEn old-school manuel og en elektrisk. De bliver brugt flittigt herhjemme på alt fra klodskasserne i viktualierummet og krydderiglas til gulvvarmeindikatorerne i teknikskabet.
18. Mine guilty pleasures ift. TV er helt klart programmer ala "17 kids and counting", "John & Kate plus 8", "My big fat gypsy wedding" osv. Jaja, så kom det frem! Det er mit TV-junk :)
19. Jeg er mere til guld end sølv ift. smykker, men når det kommer til indretning tror jeg faktisk jeg er mest til sølv/stål (med en guld Etch lysestage der har sneget sig ind).
20. Jeg kan ikke udstå lugten af bananskræl.


(jeg skal nok lige se om jeg ikke kan få samlet op på div. kommentarer snart :))

2 kommentarer:

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Dejligt med indlæg fra dig .... glæder mig til flere opskrifter. Og Pixie er altid en fornøjelse i sig selv!

Pernille sagde ...

No. 10 XD Line altså! Skulle vi ik også sy nogen!? Nu må vi simpelthen til at tage os sammen!

Send en kommentar