Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 1. april 2014

FoodExpo 2014

It's alive! Jeg tror endelig at jeg har løst problemet med min computer versus kamera og jeg håber at der nu kan komme lidt gang i bloggeriet igen.

For, efterhånden, et par uger siden drog tog jeg sammen med CamillaKristineSabina og Bitten til FoodExpo 2014 i Herning. Vi var dernede 8.45, så skal vi ikke bare sige at vi var tidligt oppe på sådan fredelig søndag. Selvom det det var tidligt gik snakken som altid lystigt og tilværelsen blev lige vendt en gang eller tre.Det var med stor glæde og iver at vi trådte ind i messecenteret. Vi var spændte på hvilke nyt produkter vi kunne stifte bekendskab med og om de gode "gamle" lækre produkter mon også ville være her i år.

En af de første stande vi stødte på var rare Banana Joe og allerede på forhånd var jeg meget begejstret. Jeg har virkelig en svaghed for lidt, ved første øjekast, specielle og anderledes produkter. Det er simpelthen tynde, sprøde bananchips lavet på hom thong bananer, i varianterne havsalt,  sriracha chili og custard. Ikke at forveksle med tørrede bananskiver. Jeg er fan og jeg fik endda tiltusket mig en lille pose, så Daniel og min søster kunne smage.

De smager super godt! Den med havsalt er favoritten og derefter den med chili. Nu er jeg også lidt af en saltgris, så jeg kunne måske godt tænke mig et lille ekstra drys salt derpå.
De skulle meget gerne begynde at komme i butikkerne i løbet af et par måneder.

- Banana Joe's fine stand (facebook) - Jeg glæder mig til at se dem i butikkerne.
- Lækre marmelader og saucer fra Holm by Karlsen - Jeg kunne specielt godt lide jordbærmarmeladen med lakrids og peber.

- Nybro Frugtplantages bød på rigtig lækker most fra Mesinge på Fyn. Det er en "gammel" favorit fra sidste foodexpo. Deres æblemost henholdsvis Kirsebær og jordbær vil gøre sig rigtig godt imens man sidder i en lun solstråle.

- En anden gammel kending er saft og sirupper fra Vibegaard i den pæneste emballage. Her er favoritterne nok solbær- og stikkelsbær sirupperne og selvfølgelig alle deres saftvarianter.


I vores lille gruppe er vi vilde med fin, dekorativ emballage og vi stod derfor også et godt stykke tid og smagte på de forskellige varianter hos San Pellegrino. Jeg er stor fan af limonata varianter og den fine emballage med beskyttende låg.

Friske grøntsager i bunkevis!

Der var fine små "cupcakes" i chokolade og lækker callebaut chokolade i mange former

Vi talte om at det virkede til at der i år var gjort særligt meget ud af de forskellige stande og udstillinger. Mange af dem forstod virkelig at skabe en atmosfære og stemning, der understøttede deres produkt.

Vi smagte en utrolig lækker chokolademælk lavet på kokos - koko dairy free, men uden smag derfra og vi var meget begejstrede over de nye chokoladeskaller til flødeboller fra Odense Marcipan.

Men mest af alt var vi ved at dåne over det smukke bestik i bl.a. guld- og kobberlook!

Vi var også en tur forbi Øllinggaard Mejeri's stand. De har virkelig den lækreste koldskål samt chokolademælk og jeg må nok indrømme at der faktisk står en af hver i mit kølekskab lige nu. Her omkring Aalborg kan de bl.a. købes i Kvickly og Føtex (den er faktisk på tilbud i Bilka til 16kr lige nu).

Jeg elsker alt hvad Selleberg laver og vi var selvfølgelig også der forbi :) Mon ikke jeg også snart skal ned og besøge dem igen på fyn.


2 kommentarer:

Helle sagde ...

gætter på, at I var godt mætte, da I kørte hjem igen? :)

Ser dejligt, lækkert og indbydende ud!

Unknown sagde ...

Har lige et spørgsmål ang med dit billed af svampene og grønsagerne. Er det et sted man kan komme hen og handle og er det i Danmark?

Send en kommentar