Jeg har stadig lidt tekniske problemer, så billedet er taget med min telefon. Og ja - Det ligner temmelig meget et billede fra en ussel kogebog der er ældre end mig selv. Men det er nemt og det smager rigtig skønt. Opskriften er fra Rachel Ray.
Lazy greek chicken
et skvæt olivenolie
2 forårsløg
4 fed hvidløg, finthakket
400 g spinat fra frost (optøes)
salt, peber, et lille drys muskatnød
150 g fetaost i tern (eller hvad du synes)
3 spsk smør
2,5-3 dl panko
2 tsk tørret oregano
4 stk kyllingebryst
1. Tilbered forårsløg og 2/3 hvidløg i olivenolien ved middel varme i 3-4 min. Tag af varmen og hæld i en skål
2. Klem det meste vand ud af spinaten og kom den på den varme pande sammen med salt, peber og muskatnød. Lad det simre i 3-4 min med omrøring. Tag af panden og kom det i fadet du vil servere i, sammen med løg og hvidløg. Fordel fetaen herover.
3. Bank kyllingen let flad og brun den hurtigt af i lidt olie på panden. Læg det oven på spinatblandingen i fadet.
4. Smelt smør på panden og tag panden af varmen. Rør sammen med panko, oregano og det sidste hakkede hvidløg. Fordel i fadet.
5. Bages midt i ovnen ved 220 g i ca. 20-25 min.
Vi fik frisk pasta dertil :)
1 kommentarer:
Det ser fantastisk ud og jeg elsker kyllingeretter.
Gode ingredienser, gufffff:-)
Min veninde lavede spansk kylling: http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/kologisk-spansk-kylling-ala-grand.html
Så nu har jeg to opskrifter at afprøve her i foråret. Tak!
Ole
Send en kommentar