Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 6. august 2014

Min sommer

Der har godt nok været stille herinde længe, hva? Jeg har nydt sommeren i fulde drag og 1. juli startede jeg faktisk på nyt og spændende arbejde med de sødeste kollegaer.
Jeg tror at jeg har haft brug for en time out i forhold til bloggen. Jeg har haft den i 5 år (har jeg lige opdaget) og der er sket meget i mit liv siden jeg startede den :) Jeg tror at jeg har været nødt til at minde mig selv om hvad det at blogge gør for mig og om det er noget jeg vil fortsætte med.

Jeg har ihvertfald savnet det enormt og jeres feed back enormt meget! Jeg skal lige ind i en rytme igen (også ift. job) og jeg håber at jeg kan få den op at køre igen. Jeg håber da også at jeg har været lidt savnet ;)

Jeg lagde ud med den lækre kage med nougatmousse og citronfromage her den anden dag og i dag tænker jeg at jeg vil vise lidt af sommerens billeder. De reflekterer ihvertfald min sommer på aller bedste vis (bortset fra alle de dejlige børn og i særdeleshed babyer, der er i min familie og omgangskreds).

 I maj var vi et smut på Mallorca

 Vejret var skøøønt

 Og det var selskabet bestemt også! Vi var nemlig afsted med et vennepar

 På et lækkert hotel med lækker og spændende mad

Jeg har været hjemme hos Coco & co for at hyggesladre med de søde blogpiger, spise Camillas dejlige mad og krammet baby!

Jeg trænger godt nok til at se mine blogpiger igen meget snart!

Jeg har fået afprøvet mine grønne fingrer (eller mangel på samme) og jeg har faktisk fået dyrket 3 sunde tomatfyldt tomatplanter fra frø! Nu skal jeg bare finde ud af hvad jeg skal gøre med alle de tomater ;)

Jeg nyder godt af "hjemmeavl" -  også selv om det ikke er fra egen have med forldrenes. Jeg elsker bare sommerens udvalg af grønt!

 Tilgengæld har jeg sået masser af solsikker i min baghave

 Det er blevet spist mange is og Pixi kræver også sin del af dem. Det er jo trods alt også varmt at være en lidt bepelset hund.

Men på ferien havde jeg isen helt for mig selv. Altså nummer to ferie - billige afbudsrejser længe leve! Men så skulle jeg dele min yoghurtis med Daniel...

Sommeren har været god ved mig og lige nu føler jeg bare at jeg er der hvor jeg skal være - jeg har det bare så godt :) Nåhr ja og så skal vi snart en tur til Berlin! (fif til shopping, sjovebutikker og oplevelser modtages med kyshånd)

Sidst men ikke mindst, så har jeg lavet en bryllupskage til et rigtig godt vennepar. jordbær/rabarbermousse, hvid chokolademousse med lime og mørk chokolademousse. 
(jeg tager ikke imod bestillinger, da jeg kun laver til venner/familie og min ryg ikke kan holde til det)

Jeg håber at i allesammen har haft en fantastisk sommer!

11 kommentarer:

Helle sagde ...

JEG har savnet dig!
Dejligt at se lidt opdatering med en masse skønne billeder.

Lyder til du har haft en fantastisk sommer!
Her er ferien ikke afholdt endnu.. overvejer faktisk en afbuds... men ved ikke helt, hvem vi skal rejse med... og hvor vi skal hen.. Overvejer dog det spanske..
Vil du mon afsløre, hvem I rejste med og hvad hotellet hed? Evt i mail til garnkoglen (a) gmail.com :-)

Lækker, simpel og flot kage! og mad, blomster, avl og og og... Altså bare dejligt at du er her igen. Håber at se meget mere til dig, end de seneste måneder - men kender godt det med, at livet derude tager al ens tid og overskud. Og et eller andet sted er det vel godt nok? :-)

Unknown sagde ...

Det lyder som en rigtig god sommer - og sikke en smuk bryllupskage. Hvilke forme har du brugt, og hvor høj er den - altså i hvert lag :)

Rune sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hans sagde ...

Hvor sjovt, vi har også været på lige netop den strand på Mallorca i år. Men det er der sikkert mange danskere der har :-) Håber du fik nydt noget af alt den gode mad og gæstfrihed der er på Mallorca :-)

Ade sagde ...

it seems you passed the summer with a very pleasant, beautiful look of the cake and the cute dog

Mobile App Developers sagde ...

Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

SEO Company Pitampura sagde ...

Reading this article was an experience. I enjoyed all the information you provided and appreciated the work you did in getting it written. You really did a lot of research.

Maria Ginter sagde ...

Guten Tag


Ich finde das ist eine überaus gute Sache! Das ist relativ fremd für mich. Ich selber bin Kosmetikerin in Frankfurt am Main.

Lieben Gruß,
Sugarista.de

Uwalls sagde ...

Was für ein vielseitiges Berlin. Vielen Dank für die hilfreichen Informationen. Jetzt weiß ich, wo ich besser essen und ein Haus für eine Woche mieten kann. Und ich würde wirklich gerne ein Stück Kuchen probieren, das auf dem letzten Foto gezeigt wird. Traumkuchen :)

Felix Wenzel sagde ...

Probier auch das Rezept für Obazda.

Roswitha Zwettler sagde ...

Das zählt genauso zum Themenkreis Lebensmittel.

Send en kommentar