Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 22. februar 2010

Fødselsdag hos mormor

Så blev det snestorm IGEN i Aalborg, det har godt nok været træsl med alt det sne og sjap på vejene, men vi kom da sikkert til/fra Viborg med skæbnen i mine kyndige chaufførhænder ;) hvis jeg ikke er elitebillist når vi er færdige, så ved jeg ikke hvad.
Lørdag var vi til fødselsdag hos min dejlige mormor og morfar, med mad fra Skalborg kro und alles. Jeg glemte desværre at tage kameraet med :( men her menuen i mentale billeder.

Forret: lakseroulade m. rejer
Hovederet: Kalv stegt som vildt med waldorfsalat, tyttebær og det hele.
Dessert: Citronfromage
Forret og hovederet var super lækkert og lige efter mit hovede :) Citronfromagen var meget flad i smagen, men havde en god konsistens :)

Kagen til kaffen stod jeg for. Det blev til et par lagkager, hvor den ene havde jordbærmousse og appelsinmarmelade og den anden hjemmekogt vanillecreme og karameliserede bananskiver :) Jeg lånte et par fade af mormoderen og da jeg kom med kagerne spurgte hun om jeg ikke ville have det her flotte lagkagefad :)

Nu vil billedet ikke lige makke ret :( men, fadet tilhørte min oldemor og jeg er bare så glad for det :) jeg elsker ting der har sjæl og historie.
Der var også 5 kagetallerkner med dertil :) det er fantastisk at have sådan en skøn mormor.
Jeg havde midtvejsevaluering med med min vejleder på Stokrosevej og det gik bare rigtig rigtig godt :) jeg fik ros, klap på skulderen og skla bare klø på sådan som jeg gør nu. Jeg kunne simpelthen heller ikke forstille mig en sødere vejleder :) hun er bare herlig!
Nu står den på sofahygge og evt. middag med Sidney Lee ;)

4 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Sidney Lee er bar så frygtelig!!!
Uopdragen er han, og så hos søde Jens der havde lavet så lækker mad:)

Lagkagefadet er bar så fint..
Jeg elsker også de gamle sager og i min familie er de super søde til altid at huske mig inden tingene gives væk- selv blandt mine bedsteforældres venner er jeg husket, så jeg har mange fine ting efterhånden- desværre synes Kristian ikke de er så fine, haha!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Sidney skulle simpelthen have en over nakken, den dumme unge! det så bare så fantastsik ud det mad, men selvskabet vat jo ikke vildt nok til ham ;)
Jeg er også bare glad for det :) haha kristian ved slet ikke hvad han går glip af med sådan nogle fine dager :D

Tina Liel sagde ...

Tillykke med midtvejsevalueringen! Sikke en dejlig gave at få af mormor! Sidney Lee uh uh. Fik et Se og Hår hvor der var billeder af ham kun iført en strømpe adddrrrr siger jeg bare. Har en lidt snerpet veninde så jeg rev siderne ud og sneg det ned i hendes taske hi hi. Hvad tror du hun gjorde med siderne? brugte dem som en af pakkerne i julens pakkeleg ha ha. KNUS♥

Linebinevaskemaskine sagde ...

haha Sidney Lee er et kapitel for sig :D hold op hvor er det god humor at du sneg de sider ned i hendes taske ;) og endnu bedre humor at hun brugte dem i pakkespil

Send en kommentar