Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 17. februar 2010

Livet med Bitten!.. og After Eight Cupcakes

Ja Bitten , jeg har stjålet din overskrift :D Det er det man får ud af at frempromovere at du, den nsæte halvanden uges til er 24 og jeg kun 23 og at du er ældst og klogest! nææ du :) den 28. feb. har jeg fødselsdag, bliver 24 og kommet et skidt nærmere knogleskørhed, hoftebrud og en for kærlighed for svesker.

Men altså.. I går havde jeg en dejlig eftermiddag aften med Bitten, efter at jeg kom hjem fra Viborg af. Vi handlede ind sammen og lagde hårdt ud med at bage nogle After Eight cupcakes fra Bitten ualmindelige dejligt, nye bog, "Masser af kager".

Sådan ser skattebasserne ud :) dejen var en af de der tykke slags der ikke kan hældes og bestemt ikke render nogen vegne. Det giver bare de flotteste cupcakes.


Vores aftensmad, var ret simpel men god :) nogen vil måske sige dovenskab længe leve, men vi siger kreativiteten længe leve! Vi faldt over sådan nogle grill baguettes med hvidløg og barberque og smed lidt skinke og ost på.

Min smukke cupcake. Det smager stort stort set som de pebermyntecupcakes vi før har lavet. Begge smager fantastisk og jeg er desuden stor fan af chokolade ganaches på toppen :) den giver lige det sidste. Det er bare 1½ dl. fløde varmet langsom op med 150 g. mørk chokolade til chokoladen er smeltet og du har en ensartet blank masse :) den skal lige afkøle ½ times tid og så er den klar :)
Mens vi guffede After Eight cupcakes og drak kærnemælk! så vi både årgang 0 og de nye afsnit af de unge mødre :D så er man da underholdt. Bitten var dog ved at få et mindre nervesammenbrud da tv signalet drillede lidt hehe.
Det var en fantastisk hyggelig aften og Bitten fik oven i købet to forsinkede fødselsdagsbilleder (som hun lover at putte billeder af på sin blog) og min gamle blender. Det var en skøn aften i godt selskab :)
Jeg har aftenvagt på Stokrosevej i dag, så det bliver på efterfølgende overnatning på et kontor og dagvagt.. men! denne gang har jeg garderet mig med en luftmadras jeg håber er tæt, så måske sover jeg som en sten i nat :) Der bliver holdt hygge/spille aften i aften inkl. singstar og hvis der er nogen der kan rydde en forsamling med en sang er det vist mig :D
Jeg har heldigvis fri fredag og den skal bruges på at kokkerere 2 lagkagelignende kager til min mormors fødselsdag lørdag, men jeg har ikke rigtig nogen ideer om hvad det kan være :( nogen forslag?
Nu er det vist så småt ved at være morgenmadstid :) i må have en dejlig dag.

p.s. Jeg har lige meldt mig til i Det smager altid lidt af fugl's dejlige giveaway :) tag lige et kig på hendes inspirerende blog

1 kommentarer:

Bitten sagde ...

Jeg skal nok snarest poste billeder af dine gaver :D På trods af eventuelt ko-bytte.
Tak for i går, det var yderst herligt. Og så er jeg glad for, at du ikke afslørede en vis ting her på din blog ;) Muhaha.

Sov godt på din luksuriøse luftmadras!

Send en kommentar