Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 17. august 2010

hjemme fra Sydtyskland igen :)


Ja så er 2. ferie overstået og jeg er meget positiv over sydtyskland, ja bare tyskland generelt :) vi var afsted sammen med svigermekanikken og Daniels onkel og tante, der havde lejet et feriehus i en lille bitte by udenfor alt spændende. Ferienpark Aulatal i Oberaula!
Men men men, det gode ved Tyskland er, at selv hvis er absolut intet er at se på har de mindste byer stadig de bedste supermarkeder fyldt med sjove ting :) Tyskerne har seriøst en forkærlighed for pulverkager, pulverbrød, pulverkaffe.. ja pulver anything ;) jeg købte en pakke med hjem af noget noget varmt chokoladesnask i en kop der ligner budding. Der faldt også en fin fin bagering ned i min kurv og nogle store tyller. Jeg faldt også over en bananøl der snart skal prøves :D det lyder så sært at jeg er blev nød til at købe en med hjem.

En af vores naboer ;)

Tyskerne elsker havegejl og nok af det!

Selvom vi skulle køre lidt for at opleve noget, var det en rigtig dejlig ferie :) alle var simpelhen så hjælpsome og vi fik se nogle rigtig flotte gamle byer rundtomkring. Vi kom også i to forskellige dyreparker, der virkelig kan anbefales. jeg kom af med 3 euro i Wild Park Knüll og 2 euro i Vogelpark Schotten så længe leve studiekortet :)

Et lille hjortedyr der godt ville have noget mad, vi havde bare ikke noget

En flot gammel og skæv bygning med en Line foran i Homberg

Bevis på at jeg fodrede en ged i en af dyreparkerne :) den havde bare ikke helt fanget fidusen med skulle have den forbi hegnet og ind i munden.


Den meget store domkirke i Fulda

glædesdans foran domkirken

Det var en rigtig hyggelig ferie med en masse svigerfamiliehygge, Uno, petanque osv. :) jeg fik endda lusket mig i køkken en gang eller to. Sydtyskland er et smukt område, så det vil jeg godt lige slå et lille slag for, også selvom vi sad i uendelige mængder kø på Autobahnen, så køreturen tog 11 timer med to enkelte hurtige tissepauser.Nu skal jeg efterhånden snart starte i skole igen og med undervisning følger der uundgåeligt (og heldigvis) pauser der skal bruges fornuftigt. Jeg har ikke lært det der med kaffe endnu, så jeg er enten til the eller kakao når det begynder at blive lidt køligt. Jeg elsker chailatte så jeg købte det her i tyskland :) herhjemme laver jeg det bare selv med kusmi the men i skolen må det godt være let at gå til og hurtigt. Den smager fint nok men er bare virkelig virkelig sød ;)


Jeg vovede pelsen idag og købte den her dåse instant chai latte i Irma til 60 kr! men øv :( det smager ikke godt. Det smager af sød risengrød med sæbespåner og jeg er slemt skuffet. De havde også en der hed spice, den skulle jeg nok have taget. Er der nogen der kender andre former for "instant chailatte"? Jeg har hørt at de også skulle bruge det på nogle caféer.

Jeg har læst mig lidt frem til at den her
Skulle være rigtig god og krydret..  bare jeg vidste hvor jeg kunne købe de enten i Aalborg eller Århus :)

I morgen skal jeg med yndlingstøserne til Djurssommerland og hvis det regner shopper vi i Århus :) så må jeg bare håbe jeg kan finde de gode butikker i Århus når det er ;)


5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Bananøl!?
... det er så gak, at jeg også havde købt det! :-D

Velkommen hjem - hyggeligt at høre om din tur :-)

Helle sagde ...

Hej Line,

Du kan købe David Rio's chai i Kronen i Algade. Og så har Fru Grønne også en mega god instant chai fra Specialkøbmanden - uhm.

Velkommen hjem.

/Helle

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: jeg er så spændt på at smage den øl ;) det kan være det er en positivt overraskelse.

Helle: Uh jeg må hellere tage ind og kigge i butikker i morgen så :) jeg vidste slet ikke at de havde sådan noget. tak :) det skal jeg bestemt prøve

Janne B.T. sagde ...

Velkommen hjem! Håber jeres naboer var flinke, omend det nok er svært at forstå, hvad de mener med "Muuuh" :P

Linebinevaskemaskine sagde ...

Janne: tak :) haha de var lidt sure engang i mellem ;)

Send en kommentar