Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 4. august 2010

Til Middag hos Nicholaine

Jeg har arbejdet en hel del i dagene efter bloggermiddagen, så det der fritid har jeg ikke haft super meget af :) til gengæld bliver jeg noget nær millionær når det bliver den første igen ;) sweet sweet cash til at spendere i London.

I lørdags var vi til Middag hos Nicholaine, der var værtinde for den fjerde og sidste bloggermiddag i denne omgang.

Vi ankom alle tre samtidig (vores tanker er nemlig synkroniserede) til Nicholaines flotte lejlighed. Hun havde dækket bord med glas i Hollands farver, da tamaet jo var Holland. Jeg ved temmelig lidt om Holland og hvad de kan, så det var sjovt med et anderledes tema :)

"Novra!"
Vi blev på på dejlig kold asti med frosne vindruer og goodybags mens værtinden puslede færdig i køkkenet. Jeg elsker gaver :) og specielt i fine poser med fint papir. Noget siger mig at de andre blogtøser også er lidt begejstrede for gaver ;)

"Uhhh :)"
Jeg elsker at tage billeder af reaktioner :)

Inden i googybagen var der noget til os som Nicholaine havde slæbt med hjem hele vejen fra Holland. Morgenmadskrymmel! En æske med frugtsmag og en æske med hvid chokoladekryllem lige til at putte på brødet :) når jeg får tid skal jeg så meget have bagt et ordentligt franskbrød til at prøve det af på. Det var en fantastisk gave, tak Nicholaine :)

"tihi fnis, der bliver taget billeder af os"

Til maden blev der endda serveret en Hollandsk øl, der var ret god :) dejlig mørk og så siger den den meste fantastiske plop lyd når den bliver åbnet. Vi manglede bestemt ikke noget.


Til hovedret fik vi nogle rigtig lækre gratinerede pandekager med oksekødsfyld, salat og tzatziki. Vi fik fortalt at der i Rotterdam er en pandekagebåd der sejler rundt så man både kan se noget og og fylde sig med lækre fyldte pandekager :) my kind of sightseeing!
Det var virkelig noget lækkert mad (og så elsker jeg bare tzatziki).


Til dessert vi æbletærte og små søde hjerter og blomster af hjemmelavet vanille og bær is. Tærten var så lækker og havde lige præcis den rette sprød på toppen og snaskethed i midten :) sammen med den gode hjemmelavede is var det en fantastisk dessert! Jeg var nød til at gå en lille tur med min tallerken får at få lys til at tage et billede :D

Der blev snakket og nydt dessert mens jeg havde listet væk med min ;)

Efter desserten ville vi gå ned til vandet for at blive luftet lidt (aner ikke hvem der fik den ide, med det vejr..) Jeg havde ikke fået nogen jakke med, da jeg troede det var sommer, så jeg lånte en paraply af Nicholaine :)

Lovlydige bloggere der venter på Grøn mand - gå! (og udøver Rød mand - Stå!)

Nøgne mennesker der engang stod inde i gågaden i Aalborg, hvor folk ikke kunne lade være med at tegne på dem.

Her er de blevet smidt på en ø med dybt vand omkring. Jeg tror at der var nogen der overvejede hvordan man lettest kunne komme ud til dem ;) Marie ser ihvertfald sådan lidt lusket ud.


3 dejlige bloggere ved havnefronten: Nicholaine, Anja og Marie i regnvejr

Det blev fnist (fniset? fnesen?) og grint meget den aften :) hvis de ikke vil have at man går på deres kunst må de skrive det.

Nu ser det ud til at de hjælper hinanden, men faktisk skubbede Anja til Marie ;)


Tang! Til Middagen hos Marie havde jeg taget det tyske brausepuver med for at glæder de andre bloggere, så Anja havde da selvfølgelig fundet noget brauepulver uden brause at tage med hjem fra Tyrkiet :) Vi fik afprøvet kirsebærsmagen, og se var faktisk ikke så slemt som brausepulver, men heller ikke noget jeg ville drikke dagen lang. Det var også som om at de fik lidt ekstra slagkraft af at stå lidt.

Nicholaine fandt Ego spillet frem (det er det der kirsebærhalløj der er i kanden). Man finder ud af rigtig mange sjove ting om hinanden når man spiller ego ;) f.eks. om vi tror, at Marie tror at hun har en højere IQ end personen til højre for hende.. om jeg vil tale med mennesker fra den spirituelle verden, om Anja syntes at hår, silke eller hud er blødest at røre ved og om Nicholaine foretrækker camping frem for siliconebryster ;)
Nicholaine sørgede virkelig for at vi fik en dejlig aften hvor vi ikke manglede noget :)

Jeg har lært nogle rigtig søde tøser at kende igennem vores blogmiddage og det var virkelig et fantastisk (og modigt) initiativ Anja tog dengang. Jeg tror bestemt ikke at det er sidste gang vi ses ;) Vi har haft mange sjove snakke sammen.

Lige et sidste billede: Nemlig Nicholaines fantastiske uglepude :D den er bare dejlig!

Nu vil jeg have en hjemmebagt bagel med hollandsk krymmel på!

3 kommentarer:

Marie sagde ...

Sikke nogle skønne billeder, tak for nogle fantastiske oplevelser!

Anne sagde ...

Det lyder som en kanon god idé - det kunne da være sjovt at være med til noget lign engang, hvis jeg kan finde nogle bloggere der er villige i mit nærområde:-)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Marie: det var en rigtig dejlig aften :) ligesom alle de andre. i er nogle dejlige bloggere!

LaTascha: det er bare så hyggeligt :) du må prøve at støve nogle andre bloggere op ;)

Send en kommentar