Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 9. september 2010

det der med at tage sig sammen..

Ja, jeg er kommet hjem fra London og ja, kom hjem onsdag den 1. septemper. Men det siger vi ikke til nogen.. Jeg har haft alle de bedste intentioner om at blogge og virklig haft lyst til at dele mine billeder med jer, men har faktisk bare tåget rundt ind til jeg startede i skole i mandag..
Men! nu har jeg taget mig sammen, været ned og træne i 1½ time og er total klar i hovede (ud over det obligatoriske efterårsovergangssnot i bihulerne):

Vi starter lige ud med et billede fra vores hotel. Som den skarpe observatør måske har lagt mærke til er vores gardiner ikke helt på bølgelængde, som "ikke lige lange". jojoh, vores hotel har skam sjæl ;) og var måske lidt slidt i kanterne, men vigtigs af alt ligger det lige i centrum ved Madam Tussauds og kun et enkelt stop med "the tube" fra shoppingheaven, Oxfordstreet :) vigtig detalje når alle indkøbene skal slæbes hjem på hotellet.

Borough Market, hvor Jamie Oliver efter sigende skulle hænge ud engang imellem OG er Londons ældste marked, der kan dateres helt tilbage til middelalderen. Vi rendte dog ikke på ham!

Lots and lots of Juice :)

I en af boderne blev der lavet diverse currys i stor stil

Vi købte faktisk ikke noget. eller jo.. Vi fandt den fantastiske chokoladebutik/cafe lige ved siden af markedet :) der købte lidt godt til senere.Vi købte blandt andet den her lille skønherlighed med hvid chokolade, hindbærmousse og marengsstykker

Mmm..

En af fordelene ved at bo central i London er de mange sjove butikker. Jeg faldt pladask for "Candy Cakes" med alle de fine cupcakes. Vi kom desværre bare kun forbi om morgen og når de havde lukket om aftenen, så jeg fik aldrig smagt en cupcake derfra.

Vi besøgte også de største kompostbunker, da vi brugte en dag i Kew Gardens ;) det er da også værd at tage med.


En fin sommerfugl jeg fandt inde i Butterflies, Bugs & Beasties. At jeg så fik et kamerastativ i maven af en mand med det største kamera jeg nogensinde har set er en anden sag! Jeg så den først!


Vi boede jo lige ved Bakerstreet, der er kendt for at være Sherlock Holmes "hjem", så derfor var derfor bitte små Sherlock Holmes hoveder på fliserne i vores undergrundsstation.

Og tilsammen danner de one giant Sherlock Holmes :) det er altså lidt hyggeligt

Et sted vi ikke har besøgt før, er Camden Market med de sjove butiksfacader.

her kan du også findea alle tænkelige typer mennesker :) og prutte om prisen på mange af tingene.


Vi fik også besøgt Harrods, hvor mange ikke må tage billeder.. So I did! Harrods er en hel oplevelse i sig selv at besøge, da det er så flot udsmykket. Vi havde absolut ikke råd til at købe noget der, andet end i deres merchendise afdeling ;)

Uden mad og drikke, holder shopping ikke :) vi var gået frygtelig sukkerkolde lige efter Harrods og så vi fandt et Wasabi Sushi & Bento sted hvor vi fik en skøn skøn frozen frozen yoghurt med friske bær og jorbær/abrikos sauce.

Sidste aften tog vi ud til Piccadilly Circus og endte med at tage ind i Europas største "Ripleys, believe it or not"

Her så vi bl.a. et maleri på en tortilla :D Vi så også et stort billede lavet af tyggegummikugler en Mini Cooper dækket af "diamanter" og torturredskaber.


Da jeg kom hjem blev jeg nød til at tage et billede af alle mine nye ting :) vi glemte at gøre det derover. Af gode sager kan nævnes:

- Jeg fik Jamies nye kogebog "Jamie does.." til halv pris :) se det er noget ved.
- Vi besøgte også Foyle's der er europas største boghandel. Her blev det til Martha Stewards Cupcakes og The Cheesecake Bible! Cupcakebogen fra The Hummingbird Bakery smuttede også med på turen ;)
- Pakkevis af sugarpaste
- Vanilla paste (som jeg brugte i en cheesecake her den anden dag)
- 5 madblade
- Horlicks, der er malted milk powder jeg skal have prøves af i nogle kager.
- Prawn cocktail crisps, der er yndlingschips :)
- et cirkel cutter sæt
- en stål spatel
- Masser af shampoo fra Aussie (til billige penge)
- chili pasta, honey-mustard dressing, lime-chipotle rub.
- chai latte pulver
- futtelutter og en masse undertøj fra Primark ;)


Ting jeg vil besøge hver gang:
- Notting Hill Market
- Primark (men lige når de åbner)
- resten af Oxfordstreet (gerne John Lewis' køkkenafdeling og foodcourt)
- Nandos der er en kæde restaurent i den billigere end, med god betjening, dejlig mad og hygglige omgivelser.
- De nye udstillinger på Natural History Museum. 

Det var sådan en dejlig tur, og jeg kan klart anbefale London til alle :) det er noget helt specielt og der er nok at se.

10 kommentarer:

Helle sagde ...

Ser ud til i har haft en dejlig tur og fantastiske ting du har med hjem derfra :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Det var sådan en god tur :) jeg fik også brugt en frygtelig masse penge ;) men det gør ikke nået når man har spare op til det

MissMuffin sagde ...

ÅhÅhåhhhhhååååhhh... MISUNDELSE!
Jeg vil oss ha kagebøger og kagebøger...

Janne B.T. sagde ...

Sikke nogle dejlige og stemningsfyldte billeder! Du har satme fået købt meget, men det er også bare vidunderligt at shoppe i London :D

Louise sagde ...

Jeg vil med! :D
Til den tid kunne jeg nok godt forny de futter du har givet mig.

Piskeriset sagde ...

Øjøjøj - der fik du lige vækket mine Londonabstinenser - ikke pænt gjort ;-)

Det ser ud til at have været en rigtig skøn tur! Candy Cakes lyder som et fantastisk sted! :-D

Linebinevaskemaskine sagde ...

janne: det var en super tur ;) jeg har endda købt mere end på billedet (host host 3 ure, et cover til min iphone og en taske) ;)

Løjse: du skal opleve London, det er så godt :) nu har jeg lige forsynet dig med nye futter.

Piske: London er en lækker by ;) så det må du undskylde :D
Jeg ærger mig sådan over jeg ikke købte noget i candycakes, alting så bare så fint og sødt ud.

Linebinevaskemaskine sagde ...

MissMuffin: jeg blev helt dårlig over alle de bagebøger de har derover :O Det er et under jeg kun fik slæbt 4 med hjem og ikke flere til samlingen.

Anja sagde ...

Orv er da slet ikke jaloux ;-) Og det der med gardiner i ens længder er vel også lidt overvurderet nu man tænker over det. Hehe

Kathrine sagde ...

Ser ud til at have været en rigtig god tur, og sikke nogle lækre sager du har fået med hjem! Er slet ikke misundelig, årh jeg elsker London <3

God weekend! :)

Send en kommentar