Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 22. september 2010

lige en hurtig en..

Jeg er en travl kvinde lige for tiden. Jeg har ikke spist aftensmad derhjemme i den her uge, og kommer heller ikke til det igen før jeg kommer jeg fra arbejde fredag. Skolen presser på og ja, jeg iver efter :)
Men det er ikke helt skidt det hele :) I går var jeg nemlig til HITmesse i Nyborg, der er en teknologimesse arrangeret af Hjælpemiddelsinstituttet. Vi missede godt nok en dags undervisning, men det var så spændende med alle de elektroniske dimser til alle tænkelige funktionsnedsættelser :)

Jeg aede endda den der elektroniske sæl de bl.a. bruger til demente. Den blinkede med sine store øjne, vrikkede og sagde søde lyde :) man begynder faktisk at ae den helt automatisk og det er lidt skræmmende. Den virker så livagtig med sine små lyde og jeg kan godt forstille mig hvor god den er for demente :) den var ihvertfald god for mig. Den er ovenikøbet lidt varm og kan genkende stemmer. En god detalje er også at den bliver genopladt gennem en sut og ikke bare et voldsomt strømstik i maven :)
I dag skal hofterne svinges til latinrytmer i mit fitnesscenter og derefter står den på hygge med nogen fra klassen :) jeg håber det kan dæmpe min stress over eksamen 7. oktober.
Jeg har forresten endelig taget mig sammen til at lave et separat index over mine opskrifter her på bloggen. Jeg havde simpelthen mistet overblikket, igen, og har prøvet at gøre det lidt overskueligt for mig selv og andre der måske kan få glæde af det. Der er lige her! og der er også et link ude øverst til højre.
Nu vil jeg høre efter hvad min underviser siger :)

3 kommentarer:

Det Stormske Køkken sagde ...

Årh, jeg vil også røre sælen! Så et program om den for noget tid siden... Årh den er dejlig!

Janne B.T. sagde ...

Nurh den er sød! Og helt sikkert perfekt for demente :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Rebelsig: Den sæl er så dejlig :) jeg var lige ved at knytte mig il den :D

Janne: Den er bare så nuser med de søde øjne der blinker til en :)

Send en kommentar