Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 8. oktober 2010

It's my lucky day

I går skulle jeg til eksamen i arbejdsmiljø og tværfaglig, hvor vi sammen med fysioterapistuderende fungerede som konsulenter for en virksomhed. Det er ikke en eksamen jeg har set frem til, da det har været noget helt nyt vi skulle lære under en del press. Men men men.. piece of cake siger jeg bare nu hvor det er overstået med et fot bestået og rosende os med på vejen ;)

Men det var virkelig min lucky day i går, på alle måder! Da jeg sad alene hjemme og var rigtig nervøs for eksamen og havde virkelige skidt kom vores postdame med to pakker og en kuvert til mig!

Jeg har jo vundet nogle fine ting hos Newyorkerbyheart, en super lækker ahornsirup hendes papa har lavet og Goldfish Snack med S'mores smag (graham kiks, chokolade kiks og skumfiduskiks). Men men men.. i den anden pakke lå Tøsekogebogen Party edition, jeg åbenbart også havde vundet i en konkurrence :D
I kuverten lå der så et par fribilletter til komedien Grown Ups aka. Drengerøve! jeg vinder sjældent noget og så kommer der bare sådan en ordentlig stak :D mine eksamens nerver var pist væk et stykke tid (dog overvejede jeg om jeg havde brugt alt mit held og ville dumpe). Jeg vil også lige tilføje at Daniel ringede overglad samme morgen og sagde at han havde vundet det nye "BEZZERWIZZER+ voksen" :) crazy! så kan det kun blive en god dag med sådan en start.

For noget tid siden meldte jeg mig på chokolade kurset "Hvad er chokolade" hos Aalborg chokoladen der laver fantastisk chokolade af gode råvarer. Det var virkelig spændende at se hvordan det chokolade man ser i butikkerne bliver til, personligt kunne jeg lave arbejde med det resten af mit liv og dø lykkelig :) det var virkelg sjovt at få fingrene i det.

Det første vi lavede var at putte "fyld" på fire marcipan stænger. jeg mener det var nougat, likør, pistacie og cognac. Mine evner med en sprøjtepose er måske ikke de bedste, men ikke helt skidt hvis jeg skal sige det selv :)

Mine færdige marcipanstænger :) det gik lidt tjept med at få dem overtrukket og mistede lidt overblikket over hvad der hvad hvad ;) men det er altså meningen, i forhold til dekorationen, at fra venstre skulle det være
Cognac med chokoladedrys, Pistacie med ja, pistacie, Likør med nødder og hvid chokolade og nougat :) jeg tror ikke at der er et eneste der stemmer overens med fyldet, men flotte blev de da :) for oven er det dog et alm. marcipanbrød.

 Den anden æske med mit chokolade, der indeholder små konfektstykker og et hjerte :) det hele var så sjovt at få lov til at lave og så smager det bare fantastisk. Der er alt for meget dårligt "chokolade" i Danmark og alt for lidt fokus på håndværk og kvalitet.

Vi lavede også chokolade pyramider med spidsen dyppet i lidt rørsukker, til at røre ud i en kop kogende mælk.

Billedet blev rigtig dårligt, men i skal lige se det alligevel. Det er nougatbrødet (forklædt som cognac), som mig og Daniel delte da jeg kom hjem i går aftes. åha det var godt :) Chokolade fra Aalborg Chokoladen kan bl.a. købes Hos Fru Rønne, MUMS og i Salling. De kommer også med en virkelig fin julekalender, jeg lige skal have kigget nærmere på!
Nu vil jeg holde velfortjent weekend efter en frygtelig stresset måned og så småt forberede mig på at skulle i 2 månders praktik i Vrå, hjørring kommune :)

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hold da op, du sikke heldig du har været, det er så dejligt at vinde noget :-)

Sikke noget lækkert chokolade og du har helt ret, der findes alt for meget dårligt chokolade. Jeg har altid haft en lidt "dyr" smag hvad chokolade angår, fordi jeg altid har syntes at marsbarer og Rittersport er forfærdelig sødt. Når jeg spiser chokolade spise jeg kun enten god mørk chokolade eller fyldt chokolade af god kvalitet her (og her næsten kun marcipan, da jeg virkelig ikke bryder mig om ret meget andet fyld).

Håber at alle dine præmier kommer til god nytte :-)

Mange hilsner
Birthe

Linebinevaskemaskine sagde ...

Det var utrolig heldigt at vinde så mange dejlig ting :)
Jar har det ikke så godt med fyldt chokolade, men tror det er fordi jeg så tit har fået det af virkelig dårlig kvalitet hvor chokoladen nærmest er lidt sej og meget sød. Mine smagsløg er virkelig ved at blive voksne og jeg gider næsten kun chokolade af god kvalitet :)

BRUUN by BRUUN sagde ...

Det var da dejligt med lidt gevinster ;-)

Og det kursus hos Aalborg Chokoladen er da så fedt !

Flotte sager !

/Linda

Piskeriset sagde ...

Ååååh... savle! :-D
Chokoladen ser fantastisk ud - lige til at spise! Jeg sidder og behersker mig vældig meget for ikke at fare ud og rydde lageret for chokolade! :-D

Og tillykke med de fine præmier - skøn måde at holde weekend på ;-)

Janne B.T. sagde ...

Hvor er du heldig! Det er så skønt at vinde ting :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Linda: det luner altså lidt at vinde lidt rare sager :) det kursus var simpelthen så hyggeligt.

Piske: det smager ogs virkelig virkelig godt ;) det er bestemt noget jeg også selv vil købe i fremtiden. Mmm chokolade :D

Janne: Det reddede virelig min weekend at vinde de skønne ting ;) så kan jeg have nok så mange træls kunder på arbejdet

Maria sagde ...

mmm, jeg savler helt - og jeg kan ikke en gang lide chokolade! HVor fandt du det kursus henne? Kender en der ville synes det var den bedste gave at få!

Linebinevaskemaskine sagde ...

Maria: haha ;) så er det godt kalret at savle over det. jeg bestilte det her
http://www.fokus-folkeoplysning.dk/aftenskolen.aspx

Maria sagde ...

man kan altid savle over lækre ting:-)

Louise sagde ...

Lavede du også de små konfektstykker? :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Løjsen: ja da ;) jeg lavede det hele

Send en kommentar