Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 11. november 2011

1 kg vanillestænger fra england


I går kom vores flinke post med 1 kg vanillestænger til mig! sikke en duft den papkasse havde, så det var ikke svært at gætte hvad det var ;) Nu skal jeg ikke have alle stængerne for mig selv. Jeg har delt 1 kg gourmet madagascar vanilla pods med Sabina og Kristine. Vi bestilte det hos Vanillamart onsdag den 2. nov om aftenen og jeg havde det torsdag 10. nov.
Det var hele 321 skønne, duftende og fedtede vanillestænger i posen, så det blev til 107 vanillestænger pr. person ;) Vi kom af med 565,61 kr, og det vil sige 1,76 kr pr. blogger. Nu kan jule bare komme an!

Pixi ligner også en der kan kan lide vanillestænger. Hun var ihverfald vældig interesseret i dem mens jeg pakkede dem om ;)

Mine forældre er på Gran Canaria og min søster til bryllup, så vi passer Fie idag. Pixi elsker Fie og vi så gerne lege, Fie.. Not so much..

Efter et par timer plejer hun fog at tø lidt op og tolerere Pixi
Ja endda lade hende snuse lidt, men så stopper legen også her. Det er lidt svært når der kommer en lille ny ind i familien og hun har været vant til at få opmærksomheden. Det er også noget af en kamp at skulle gå tur med de to alene, når Pixi hele tiden løber hen til Fie og Fie hele tiden løber væk fra Pixi.

7 kommentarer:

Bitten sagde ...

Jeg tror det er fordi Fie føler sig nøgen i forhold til Pixi :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

det kan der vist godt være noget om :D hun har også en fin jakke på når vi er ude

Det Stormske Køkken sagde ...

Grr.. Altså hvor "I" lokker.. Nu har jeg lige bestilt 20 vaniliestænger for ca. 80 kr... Det er jo et fund til de penge. Jeg købte dog nogle på Tenerife som også var dødbillige, men se smager ikke rigtig af så meget. Så håber disse er bedre :) Tak for tippet..

Maria sagde ...

Så er der bestilt vanilie stænger :) Godt tip mvh. Maria der lurer med her :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Rebelsig: ;) ja det er ikke let at være blogger :D de virker ihvertfald rigtig lækre

Maria: haha :D godt jeg kunne friste! og tak fordi du læser med

Betina Olesen sagde ...

Hejsa...

jeg er også rigtig fristet til at finde nogen at dele sådan et kg. med.

Men ville lige høre om du har en kommentar at knytte til dem, nu er det jo noget siden du modtog dem. + er det prisen iberegnet porto?

Hygge fra Betina

Linebinevaskemaskine sagde ...

Betina: Jeg er rigtig glad for dem :) de er mindst lige så gode som de billigste herhjemme og væsentlig billigere. Jeg skal helt klart have derfra igen når lageret er tomt. Jeg mener at der var fri fragt til hele nordeuropa :)

Send en kommentar