Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 30. november 2011

Sunday lunch hos Camilla

Bedre sent end aldrig, ikke? ;) Måske jeg stadig er bedøvet af alt den gode mad. Thanksgiving dinner den ene dag og sunday lunch den næste. Så er stilen ligesom lagt.
Herer ihvertfald lidt stemningsbilleder fra i søndags, hvor jeg endnu en gang havde en masse hyggelige timer sammen med blogpigerne.

Jeg vil endnu engang gost understrege at jeg er lidt bange for de hele fjerkræ. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op med dem og hvor jeg skal starte og slutte :) Camillas fantastiske roast chicken mindede mig bare om at jeg bliver nødt til at tage mig sammen og prøve at stege sådan et kræ. Så farligt kan det vel heller ikke være og hvis alt andet brister, kan jeg jo bare servere plukkylling for Daniel.

Hun havde også lavet de bedste, knasende kartofler til. Det er noget med at de skal koges, fluffes vildt i gryden og så i varm olie i ovnen. Hun har altså fat i den lange ende hende Camilla ;)

Yorkshire puddings! Oh the yorkshire puddings!! De smagte så fantastisk overhældt med masser af den gode sauce.

Som sædvanlig var der trængsel omkring maden med alle vores store kameraer. Det er godt nok dejligt at der ikke bliver kigget skævt til en, bare fordi man er lidt overentusiatisk og bruger lidt tid på det ;) Det kan faktisk være helt svært at komme til!


Dagens tallerken med det hele! Roast potatoes, roast chicken, yorkshire pudding. fantastisk sauce samt honning & timian glaserede glaserede gulerødder og rosenkål. Jeg tror at vi allesammen spise til vi var ved at dejse om. Vi skulle seriøst have haft nogle gode, løse bukser med ;) er du fristet, kan opskrifterne finder her.

Og så kom desserten. Den kom, den så, den sejrede og lagde os allesammen ned. På den gode måde ;) Det var en sticky cake med lunn karamelsauce og vanilleis. uf!

Den smagte at hygge, efterår og brunsvigersnask. Den var lækker svampet, med den herlige sauce og kolde vanilleis. Der er dadler i, så den er jo næsten også sund ;) Den kan varmt anbefales!

Det var sådan en dejlig dag og jeg glæder mig til at vi finder ud af noget igen. De er nogle skønne veninder og jeg er så glad for at have mødt dem!

Der sker ikke så meget spændene hos mig for tiden. Jeg køre troligt til Viborg hver morgen før fanden får sko på. Det er mørkt når jeg tager afsted og mørkt når jeg kommer hjem, så det er lidt hårdt. Men fra i morgen af må de godt tage sig sammen og spille en masse julemusik i radioen (bare ikke den med to mus og en spand mælk!) så jeg kan skråle med.
Hov, jo! vi er så heldige at vi får altaner næste år :) og vist også ny køkkener. Det bliver bare så godt. Så mangler jeg bare den opvaskemaskine der..
Nu vil jeg gennemrode alle mine mange kogebøger og lede efter en dessert til madklubben i morgen. Jeg har godt nok et par kandidater, men lidt inspiration skader jo aldrig.

2 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Puha, godt man ikke kan se mit koncentrede fjæs, haha:)
Det var lækker mad!
Når julen er forbi invitere jeg på mad:)

Linebinevaskemaskine sagde ...

haha endnu engang censureret :D
ih glæder mig til din mad :)

Send en kommentar