Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 2. november 2011

Fyn tur/retur på et døgn

I mandags, efter at Daniel havde fri fra arbejde, smed vi Pixi i hendes kasse og kørte til Fyn. Daniels forældre havde sølvbryllup i går og dagen inden skal man jo være snedig og lave en æresport i al hemmelighed ;) sådan cirka. Vi havde sagt til svigerforældrene at hverken mig eller Daniel kunne komme derned, da vi ikke kunne få fri så de blev noget overraskede.

Mandag kl 16.30 gik vi, sammen med naboer og familie, igang med laves æresporten i mørke. Der var heldigvis nogen af naboerne der havde et stativ til æresporten. Vi blev også nød til at dække vinduerne så de ikke kunne smugkigge.

Sådan så den færdige æresport ud i mørke og med en lyskæde på ;) svigerforældrene havde sørget for pålægs"kage"mand til hele banden bagefter. Det var bare super hyggeligt og også lidt sjovt at møde naboerne, som Daniel har kendt det meste af sit liv.

Normalt sover vi på en luftmadras i udestuen når vi er på besøg, men da der var dækket op derude blev vi nødt til at sove i stuen i stedet.. Det startede som en god idé men nøj hvor fik ikke rigtig noger søvn da:
1. Der var virkelig virkelig varmt i stuen.
2. Vores luftmadres valgte at selvdestruere efter vi gik i selv.
3. Vi blev nødt til at sove på deres læder hjørnesofa!! hvor vi lå og sparkede hinanden resten af natten.

Gær selv hvem der var skeløjet da vi skulle op igen kl 05 for at forberede resten.. Zzzz Pixi var også godt træt af det.

Sådan ser den ud i dagslys :) den blev faktisk helt god. Vi havde lejet en enkelt musiker og jeg tror der kom omkring 22 mennesker for at synge dem op (og få morgenbrød og kaffe).


 Der blev selvfølgelig også åbnet gaver :) Sammen med Daniels søster gav vi dem fire 27 cm tallerkener, fire 22cm tallerkener og to højhankede kopper med underkop i Hvid Riflet. Mine forældre hoppede med på ideen og gav den 2 tilsvarende kopper og en pakkede "musselmalede" servietter.

Efter at alle menneskerne var taget hjem fik vi frokost og kaffe, og så var vi ellers nød til at vende hjem ad igen. Jeg tror virkelig de var glade for at vi kom ned til dem og for at vi havde arrangeret morgensang osv. med hjælp fra Daniels onkel.

Nu vil jeg så småt til at gøre mig klar til at tage til middag hos Bitten sammen med blogpigerne ;) der er jo også en værtindegave der skal pakkes ind og en dessert der skal gøres klar til transport.

3 kommentarer:

Bitten sagde ...

Ja sikke meget tid du brugte på at pakke den værtindegave ind :P Ej, jeg elskede den alligevel! Af hjertet tak. Den giga dåse bagepulver kommer jeg til at have glæde af.

Jeg synes det var en herlig ide at sige, at I ikke kunne komme, og så dukke op alligevel! Og sikke en flot port.
Men ak og ve med luftmadrassen, haha.

Linebinevaskemaskine sagde ...

bah! ;) jeg kunne selvfølgelig ikke finde det dumme gavepapir! jeg glæder mig til at smage bageværk ;)

hvid riflet sagde ...

rart Decors godt stykke arbejde!

Send en kommentar