Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 14. juli 2012

Friis Modern Steakhouse, samt grimme ord om morebox

Long time no see :) faktisk en hel uge! æv! Men som tidligere beskrevet har jeg knoklet i 47 timer i denne uge og nyder endelig en fridag igen. Det er nu ikke så slemt, når man er glad for sit arbejde :) Jeg ville egentlig have skevet om dette noget før, men det ka' smut det skidt.

Da jeg blev færdiguddannet fik jeg en "oplevelse" i en morebox fra Coop af Daniels forældre. Der er ikke så frygtelig mange spisesteder i Aalborg der er med i den ordning, så det blev Friis Modern Steakhouse, der aldrig har skuffet mig. Det er et lettilgængeligt spisested med lækker mad til fair priser.

dumme morebox, dårlig service, coop, morebox, klage,
Vi havde selvfølgelig kigget på menuen hjemmefra og set os varm på de 3 retter vi hver især ville have. Jeg ville faktisk gladeligt betale de ekstra 40 kr for at få jomfruhummer til forret. Da vi ville bestille fik vi så at vide at vi kun kunne få 2 retter! Det er jo rimelig irriterende (for at sige det mildt), når jeg har fået en gave der gerne skulle dække 3 retter som hjemmesiden beskriver. Sur og skuffet er hvad jeg er :( Jeg havde sådan glædet mig til en tur ud at spise og så kommer der sådan nogle gnidninger.
Der var simpelthen ikke noget at gøre fra spisestedets side og vi fik at vide at vi skulle kontakte morebox.. Så vi endte med kun at få retter :( Øv for en dårlig oplevelse med morebox.

Friis moderns steakhouse, moderns steakhouse
Heldigvis var maden rigtig lækker :) også selvom jeg ikke fik min forret! Grillet, mør oksesteak med ovnstegte danskekartofler med timiam, champignon ala creme med sherry og sprød salat. Rigtig velsmagende og hyggelig mad!

Desserten blev en chokoladefondant med vaniljeis på frysetørret passionsfrugt og lidt bær. Den smagte også rigtig dejligt og havde en tilpas størrelse.

Jeg er rigtig positivt stemt over for Friis Modern Steakhouse, men Morebox!! puuuh!! Det er så uprofessionelt og skuffende. Jeg kan ikke anbefale det det til noget og kunne heller ikke drømme om at give det i gave. Tjeneren fortalt ovenikøbet i det har haft samme problematik før, kontaktet morebox men at de simpelthen ikke gør noget ved det. Jeg skal bestemt have fat i dem mandag, når jeg er hjemme i deres åbningstid. Sådan en pakkeløsning og samarbejde skal altså bare fungerer så kunden ikke bliver fanget i midten. Vores oplevelse blev ihvertfald væsentligt forringet.

Nu skal det ikke være surt det hele og ud over at have lidt travl har jeg det nu meget godt og jeg sover så godt for tiden ;) godt og tungt! Jeg vender snart tilbage :)

p.s. Sammen med resten af cupcakemafiaen har jeg en lille konkurrence på vores facebookside hvor du kan vinde et tex mex tapaskit fra Santamaria :) Du er velkommen til at kigge forbi!

6 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

UUhm - jeg elsker også Steakhouse i Friis, og det gør det jo heller ikke dårligere af, at man kan få et glimt at morten kok i ny og næ ;) Hæhæææ.

Øv for en sur oplevelse med gavekortet - godt du tager kampen op, og så må de da lige give de der rejer altsåååå!

Ps. jeg synes du er sej med alt dit knokleri, og du kan jo trøste dig med, at du ikke går glip af godt vejr ;) Ypu are a working woman. Good job ;) Nyd din fridag søde.

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

ja, det er bare træls sådan noget. Jeg har også haft en rigtig øv oplevelse med en af de der oplevelsesgaver for nylig ... et gavekort givet til et kroophold. Og da min bror så skulle bestille kunne de ikke bestille mere en 2 uger i forvejen, da andre til fuld pris havde førsteret. Og da der var to uger til, var der optaget!! Virkelig skidt koncept ..

Linebinevaskemaskine sagde ...

Kristine: Det gør det bestemt ikke ;) der er bare så rart der.
Det er bare så irriterende! Specielt efter en lang arbejdsuge hvor det hele bare skal køre i olie. Ja, jeg vil have min forret! bum!
Du er også en knokler :) Jeg glæder mig sådan til at se jer fredag.

Tante Sød: Øv hvor træls :( det er bare irriterende når det ikke bare virker og man får en dårlig oplevelse. God service er bare så vigtigt!

A + K = ♥ sagde ...

Øv, hvor træls, at det ikke flaskede sig som forventet, men maden ser tilgengæld virkelig god ud - det kunne være, at det skulle prøves en dag (:

- Anne

Susanne sagde ...

Træls at man får sådan en oplevelse. Det gør lidt ved ens humør :-( Men alligevel godt at maden smagte.
(kig evt. forbi min blog og se hvad jeg finder på)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anne: Maden kan jeg bestemt kun anbefale :)

Susanne: Det er nemlig rigtig træls :(

Send en kommentar