Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 2. juli 2012

Nye køkkengrej

Der dog kun er til låns :) Ligesom mig, sætter min svigerfar også pris på godt grej. Han er spejder, så et mere udendørsgrej end køkkengrej, men nogle gange hænger det jo lidt sammen.

Da vi var nede og besøge dem på fyn i weekenden viste han mig dette fine vaffeljern i støbejern :) Det har han nemlig lige købt nogle stykker af og jeg var altså svært begejstret for det! Da vi pakkede alt vores habengut (og Pixis!) spurgte han om jeg ikke ville låne et med hjem, så jeg kunne prøve det af.. Og det skal man jo ikke spørge om to gange ;)

Det er lidt anderledes end et "almindelige vaffeljern": Jeg tænker at jeg bliver nødt til at prøve at lave belgiske vafler eller liege vafler som de også hedder, deri. Det er godt nok ikke helt det samme jern, men mon ikke det går :)

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Stærk misundelig på en vaffelglad måde! Hvor er det sejt! Har kigget på KA's men så mange vafler laver vi alligevel ikke:-) ej spændt på at se dine lækre vafler!!! Mums ums og lige et mums med på vejen :-)

Caro Hessner sagde ...

De er så fede. Jeg har et virkelig gammelt et, som jeg altid er bange for at tabe, fordi det er så tungt! Man kan bare lave de bedste vafler!

Anonym sagde ...

Sikke et skønt lån du har gjort der. Nu er jeg jo fra Fyn, ved du måske hvor det er købt henne?

Linebinevaskemaskine sagde ...

Monstercircus: Haha jeg kunne godt overtales til KA's ;) Jeg er også såændt på at skulle bruge det.

Caro: Åhr nu glæder jeg mig endnu mere til at få det i sving!

Anonym: Ja det er bestemt ikke tosset :) Jeg tror at det er købt igennem dem her http://www.baal-grill.eu/search.asp?keyword=vaffel&btSearch=S%F8g

Send en kommentar