Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 2. marts 2013

2 x fødselsdag for mig

Uhauhauha der er sket mange ting på det sidste :) heldigvis kun gode. I forgårs havde jeg fødselsdag og samtidig havde jeg første arbejdsdag i jobrotation! Jeg var vel at mærke til samtale dagen før og blev spurgt om jeg kunne starte dagen efter.. Så der har været nok at se til. 

I søndags havde jeg inviteret madklubben på fødselsdag og ud over at hygge mig i deres selskab, fik jeg også hele fire fødselsdags gaver! 1,2,3..

 ..4 :)

Inden i alle gaverne var disse herligheder :) et par skønne, hjemmestrikkede tigerstrømper med glimmer, Meyer's Almanak, en mascara og kokkeviskestykker. Rigtig gode og rigtig anvendelige gaver!


Ingen fødselsdag uden boller og kage. Jeg serverede varm kakao med flødeskum, nybagte boller, cheesecake med passionsfrugt og maronier med mørk ganache.


Cheesecake med passionsfrugt og lime

Maroni med mørk chokolade ganache. Det var rigtig lækkert det hele og opskrifterne skal nok komme.
Vi var også lige et smut ude i huset, så de kunne få en rundtur derude. Det er lidt vildt så stærkt det går nu! Det er skønt :)

Da jeg pludselig skulle arbejde på min fødselsdag, gik mine morgenmadsplaner med mine forældre lidt i vasken :( De skulle begge i aftenvagt, så jeg fik slet ikke set dem. Heldigvis havde vi tid til at tage ud og besøge dem på gården i går.

Jeg fik nogle utrolig dejlige gave! Mine forældre gave mig den smukke Royal Copenhagen skål samt et tilskud til nye håndklæder til huset. (har i nogle fif til gode håndklæder?). Min søster gav mig Piet Hein stagerne som en kombineret fødselsdags- og indflyttergave. Vi skulle jo faktisk være flyttet ind i huset på min fødselsdag, men pyt! Det skal hurtigt nok blive 6. juni :)

5 kommentarer:

Monsterscircus sagde ...

Ej kæmpe tillykke med fødselsdagen! Håber det var en fantastisk dag! Og dejligt som du er blevet fejret :-) ha en super smuk søndag

Camilla sagde ...

Tillykke med fødselsdagen forleden :o)

Stort tillykke med arbjedet også...

Skønne gaver, mums nogle lækkerier :o)

A + K = ♥ sagde ...

Stort tillykke :D Sikke lækre gaver - og kager ikke mindst!

- Anne

Helle (LoquaciousLily) sagde ...

Tillykke med dagen :) Den cheesecake lyder bare alt for lækker! Passionsfrugt og lime er bare et match made in heaven. Ang. håndklæder kan jeg anbefale dem fra Magasin i amerikansk bomuld, de er super bløde og suger godt - og ofte til halv pris. Desværre er der ikke en Magasin i Aalborg, men ellers er der jo Århus eller webshoppen. :)

Anonym sagde ...

Tillykke med dagen :-)

Ang. håndklæder kan jeg kun anbefale dem der hedder Fräjen fra Ikea.. God kvalitet, mange fine farver og størrelser og ikke mindst: man kommer langt for få penge.. :-)

Hilsen Julie

Send en kommentar