Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 26. marts 2013

Besøg fra det fynske!

Endnu en weekend er mere end gået og det er faktisk gået hen og blevet tirsdag endnu engang. Tilgengæld er der dømt påskeferie for mig i morgen eftermiddag, Daniel er allerede gået i feriekoma sammen med Pixi :)

Tilbage til weekenden, der havde vi nemlig besøg af Daniels forældre, hele vejen fra fyn, til en forsinket omgang fødselsdagsfejring for mig. Det blev selvfølgelig med besøg af mine forældre, den sædvanlige omgang morgenbord og hygge.

I sidste uge var jeg utrolig heldig at få tilsendt påskechokolade fra Konnerup & co, der ligger i Fåborg. Nu vi havde fynske gæster blev jeg selvfølgelig nødt til at servere lidt fantastisk fynsk chokolade for dem. Jeg har tidligere købt chokolade fra Konnerup og Co, da vi besøgte Sellebergs Kirsebærbutik nær Odense (jeg kan varmt anbefale deres hvide chokolade med citron!).
Marcipanæggene delte jeg med mine søde terapeutkollegaer på arbejde. Det var en af de hårde dage, så vi trængte til lidt ekstra godt. Jeg kan uden at blinke sige at det er det bedste marcipanæg jeg nogensinde har smagt! 
Fyldet var blødt og næsten cremet både i smag og konsistens. Det havde en skøn klar marcipansmag uden at være for sødt og med en rigtig lækker chokoladeskal. Dem skal jeg bestemt have købt igen!

Denne æske hev jeg frem som afslutningen på morgenbordet da svigermekanikken var her :) Fynsk chokolade til fynske ganer. Små, fine chokoladeæg med karamel, ganache og trøffel. Selvom jeg egentlig mest er til mørk chokolade, kan jeg faktisk bedst lide det lyse og det hvide æg. Jeg er altså svært begejstret for det chokolade fra Konnerup & Co. Jeg har også før købt en rigtig skøn hvid chokolade med solbær og appelsin :)

Efter at have slået mave oven på alle de gode ting, blev vi nødt til at tage ud og kigge til huset! De har ikke set det grunden siden at den blot var en ujævn, tilgroet mark og der er jo immervæk sket lidt. Og ja, bilen trænger frygteligt til en gang wellness ;)

Huset er muret helt op nu og det er godt igang med at tørre. Pixi ved godt hvor man kommer ind!

Der er ved at blive gjort klar til 30x60 fliserne på begge badeværelser. Her er det det store badeværelse.

Det er sat trælofter op!

Daniel kunne selvfølgelig ikke dy sig og skulle lige stikke hovedet op på loftet. Han kunne melde tilbage, at der var monteret en lampe ;)

Alle fliserne til køkken/alrum og badeværelser er også flyttet ind i stuen. Det bliver spændende at se dem på!

Her er et billede med lidt bedre fornemmelse af det nyeopsatte loft. Vi er rigtig glade for at vi valgte at få lavet saksespær. Det giver et rigtig godt lys og liv i rummet. 

Det er spændende hvordan Pixi reagere på at vi flytter, men ikke det går smertefrit så længe både vi, hendes kurv og godbidderne flytter med ;) Hun skal ihvertfald nok blive glad for de store glaspartier hun kan sætte sin fedtede næse på!

Aftensmaden blev ordnet i en ruf og blev fra Azzurra. Desserten havde jeg komponeret på forhånd, men det blev så sent at det blev "to go" for deres vedkommende. Det er en tiramisukage ala Mocha Orange!

5 kommentarer:

A + K = ♥ sagde ...

Årh, den ser lækker ud! Elsker tiramisu! <3 Og æggene kunne jeg såmænd også godt bruge. yumyum!

- God påske!

- Anne

jjj sagde ...

Jeg kan se at Pixi glæder sig. Godt hun ved hvor døren er. Altid godt at vide.
Og hvor er I kommet langt med huset. Kan godt forstå I glædet jer.
Hvis du inviterer til indflytterfest, kommer jeg.
God Påske

VH Hanne

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Det ser da superlækkert ud jeres nye hus. Pixie kommer til at elske det med garanti. Jeg ville elske et stykke af den fine kage:-)

Maj sagde ...

Åhhh hvor ser det fantastisk ud!! Altså både chokolade, hus, Pixi og ikke mindst Tiramisu!

Jeg drømmer om at det en dag bliver os der kan vade rundt i sådan en byggegrund og se fremskridt for vores hus, mens Tristan render rundt og laver ulykker ;)

God Påske søde Line :)

- Maj :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anne: Tiramisu er også bare så godt! det er påskeæggene også ;)

Hanne: Hun kunne bo udenfor, den lille beskidte hund! Haha vi må holde åbent hus for bloggere :D

Tante Sød: Vi glæder os også rigtig meget til det er færdig :) Ja hun får en masse plads. Mmm den var også god!

Maj: Tak søde maj :) åh det kunne være godt hvis i også fik sådan en hus til jer og lækkermåsbaby

Send en kommentar