Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

mandag den 24. juni 2013

Sommer og BBQ

lidt off-topic men jeg bliver lige nødt til at komme af med det. Det er godt nok first world problems, men så træls! 
- Vores tv-signal virker stadig ikke selvom der har været tekniker hos os to gange
- De håndværkere vi har hyret til at sætte lågerne på køl, frys og opvaskemaskine fjoller rundt i det og brugte ca. 13 mandetime på 2 dage.
- håndværkerne tabte en skruemaskine på vores nye fliser i køkkenet og der er nu en sort streg!
- Vi var på fyn i weekenden. Vores dyre luftmadras holder åbenbart ikke luft og kl 03 lå vi på gulvet.
- Efter 20 min på motorvejen begyndte bilen at melde mange fejl og strømmen at svigte. Vi nåede ind på en lille rasteplads hvor vi ventede på autohjælp der ved vores opkald informerede om at de måske ikke kunne love at tage os og pixi med til Aalborg, kun nærmeste offentlige transport. Vi fik heldigvis lov da de kom!! Vi blev desuden sat af hos vores mekaniker og blev nødt til at ringe efter mine forældre for at kunne komme hjem.
- Da vi kommer hjem ser vi at fryseren er gået en smule op da den nye låge ikke slutter helt til!

Bah!
Men nok om det :) God karma fra nu af, tak! 

Jeg må tilstå at billederne nok efterhånden er en lille måned gamle og er fra da vi kortvarigt boede hos mine forældre på gården :) Det sommerlige vejr har godt nok svigtet her på det, så grill har der ikke været noget af i det nye hus. Vores fine, nye, store gasgrill står selvfølgelig også en kæmpe papkasse indenfor, så selv det skønneste sommervejr ville ikke gøre nogen forskel lige nu.

Jeg har væres så heldig at få nogle flasker af Heinz skønne BBQ saucer samt en curry mango sauce. Ofte forbinder folk BBQ sauce med noget der pensel på kylling og grilles, hvilket også et rigtig lækkert og sommerligt (og nemt! Halleluja!) men sådanne saucer rummer nu mange flere muligheder. Jeg har bl.a. lavet disse lækre kebabspyd med spicy BBQ, feta og krydderurter.


Kebabspyd med med BBQ, feta & krydderurter
500 g hakket oksekød
1 forårsløg, hakket fint
2 fed hvidløg, hakket fint
2 håndfuld hakkede krydderurter - jeg brugte basilikum, persille, purløg og en smule citronmelisse
salt, peber
ca. 1/2 dl barbequesauce - jeg brugte spicy for at få lidt "kick"
75-100 g feta skåret i tern.

Grillspyd, hvis de er af træ skal de have lagt i vand i 1 times tid inden brug.

1. Rør oksekød med forårsløg, hvidløg, krydderurter, salt, peber, barbequesauce. Har du mod på det så smag til om der skal mere af det ene eller andet i og om farsen er våd og fast nok.
2. Klem farsen omkring grillspyd, placer dem på et lille fad, dæk med vitawrap og lad dem hvile min en times tid.
3. Grill :)

 Jeg lavede en rigtig skøn og enkel tomatsalat dertil

Hele herligheden :) kebabspyd, tomatsalat, asparges med bacon og butterbean dip

Hold op jeg glæder mig til at få min egen have! Heldigvis ser det ud til at vi får begyndt på den på onsdag :) hvis der er nogen her i det nordlige jylland der har gode fif eller måske endda kender er godt, billigt sted at købe rullegræs må i endelige sige til.

1 kommentarer:

Agnethe - about a girl sagde ...

Ej hvor har i altså bare været uheldige :( Nu kan jeres held da kun vende herfra og så håber vi at sommervejret for alvor snart begynder at brage igennem, så i kan få gang i grillerierne i det nye hus!
Synes ærlig talt i skal klage over de håndværkere - det kan da ved grød ikke passe, at det skal tage SÅ lang tid og at de så tilmed laver mærker i gulvet, det er jo bare SÅ surt! ØV altså... jeg puster lige lidt god karma jeres vej og håber på at jeres bil er okay!

Send en kommentar