Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

fredag den 23. august 2013

Besøg af mormor, morfar og farmor

Se vi har fået græs! plænen ser godt nok lidt tyndhåret ud lidt endnu, men der er græs! Det begynder endelig at ligne andet end et hus der er smidt lidt tilfældigt på en byggegrund. Derfor havde jeg også inviteret min mormor, morfar og farmor til at komme at se huset og selvfølgelig en omgang eftermiddagskaf'.

Udsigten over mod den nordlige del af vores grund inkl ukrudt og en rebelsk stribe jord.

Vores kommende nabo mod vest og deres nabo. De er nemlig ikke begyndt at bygge endnu, med de regner med at komme igang i næste uge. Med lidt held er alle grundende beboede ved årsskiftet :) Så kan vi få lavet kantsten, lagt asfalt og gadebelysning.
Vores sydlige naboer, der snart er færdige, og vores indkørsel og vores græs. Vi har indhegnet det meste af haven og hele terrassen, så Pixi kan luske rundt ude i haven uden at stikke af.

Og hun nyder det! Så længe hun ikke drøner rundt og risikere at rive græsset op må hun godt være på det :) Det er godt med en lille middagslur i det fri.

Og så er det helt fantastisk at kunne holde øje med alt udenfor.

Ingen gæster uden kage og når det er så fint besøg skal der bestemt ikke mangle noget. Der er sæson for alverdens gode sager lige nu, så det blev det jeg lidt tog udgangspunkt i.

Det blev til en lækker blåbærkage med kirsebær og marcipan.Selvfølgelig serveret med en omgang creme fraiche, friske blåbær og kirsebær on the side.

Der blev også bagt speltboller ala Kristine.

Cookies ala Sabina

Godt der er rester af den gode kage til i aften! Alle synes at huset er blevet rigtig godt og vi fik endda også brugt terrassen helt hen til kl 18. Jeg tror faktisk efterhånden at vi har fået vist huset frem til langt de fleste, men vi mangler stadig min moster og onkel. Mon ikke vi kan invitere dem om ikke så længe ;)

Opskrifterne må komme lidt hen ad vejen :) Jeg satser på at kagen kommer på bloggen i morgen. Kan i have en rigtig god, forhåbentlig solrig og lun, fredag aften.

4 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Hvor vokser det græs alligevel pænt stærkt. Det kommer til at se SÅ nydeligt ud, når det vokser godt op og bliver tæt. SMUKT!

Og yummy kage ellers! Den glæder jeg mig til at få opskriften på. Jeg har nemlig en halv bakke blåbær, der gerne ville date sådan en kage der ;)

Og sikke da en bagefest ;) Uuuuhm!!

Anonym sagde ...

Vi har også lige sået græs, og det er jo helt vanvittigt, så hurtigt det vokser, når først det er kommet op.

jjj sagde ...

Hej Line
Tillykke. Det ser dælme godt ud.
Jeg har ikke set det endnu : D

VH Hanne

mishu sagde ...

Most of us in addition have just about all saet Graes, and it's really entirely vanvittigt thus speedily will it develop, when 1st it's show up.

cheap woman suits
slim fit suits
Suit Sizes

Send en kommentar