Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

onsdag den 28. april 2010

En tur på Friis Modern Steakhouse

Daniel havde frygtelig meget overarbejde i sidste måned og inviterede mig derfor ud at spise :) valget faldt på Friis Modern Steakhouse, der er spritnyt men ejet af Morten fra "Mortens kro" Prisniveauet er noget lavere end hos "Mortens Kro", men fokus er stadig kvalitet og gode råvarer.

Der er et eller andet respektfuldt ved at en nyopført bygning som Friis centeret snor og bugter sig omkring et af Aalborgs skæve gamle bindingsværkshuse.


Interiøret på Modern Steakhouse
Mit mad :) Krogmodnet oksehøjrebsfilet, små ovnstegte danske kartofler med timian, paprikasauce m. whiskey og sprød salat med vinaigre. Enkelt, flot og bragende lækkert. Kødet var simpelthen så mørt og lækkert og salaten dejlig frisk. Saucen smagte mig ikke lige, så jeg nassede lidt af Daniels ;) den var til gengæld hammergod.

Daniels mad :) Oksemørbrad, små ovnstegte danskekartofler med timian, champignon a la creme sauce med sherry og bønner med dansk bacon. Den sauce sad altså lige i skabet og den vil jeg prøve næste gang vi skal derind. Jeg synters det er så fint med de små sort minimargrethe skåle med sauce i :) det er intet mindre end genialt.

De gode kartofler med timian. Timian og kartofler er bare gode venner :)

Det var alt i alt en god rigtig god madoplevelse til billige penge. Betjening var venlig og serviceminded og stedet er godt indrettet. Jeg er ret imponeret over mørheden på det kød jeg fik og kan varmt anbefale det :)
Søstrene Grene i Aalborg har endelige fået Chokoladen Piskeriset skrev om for lidt tid sidden. Jeg kom helt tilfældigt forbi og blev bare nød til at købe nogle stykker. Økologisk og det hele! de koster 8.95 for 40 g.
Indtil videre har jeg kun smagt den hvide chokolade med mango, men hold op hvor har jeg også fundet mig en ny yndlingschokolade. Lækker blød hvid chokolade med en sød/syrlig smagseksplosion af mango. Jeg bliver nød til at hamstre lidt flere i morgen tror jeg.

8 kommentarer:

Anja sagde ...

Åh det ser godt ud :) Måske vi skal overveje en bloggermiddag der når vi har været hele vejen rundt :P

Malou Klidmoster sagde ...

Hej Line

Det ser godt nok lækkert ud. Jeg har dog lige et spørgsmål: der er byttet om på jeres bøffer, er det en fejl fra restaurantens side? Den bøf der har salat som tilbehør er mørbrad og den med bønnerne er oksehøjrebsfilet. Var der ingen der opdagede at der var byttet om på kødet?

Mange hilsner
Malou

Linebinevaskemaskine sagde ...

Klidmoster: det var også rigtig lækkert :)
jeg studsede også selv lidt over bøfferne da de kom, det virkede helt forkert. Jeg sagde bare ikke noget, det har jeg slet ikke ekspertise til :)
Desuden var min "forkerte" bøf bedst ;) tak for lige at give et prej om at det ikke var mig der var helt galt på den ;)

Malou Klidmoster sagde ...

Du vandt i bøf-lotteriet, mørbrad er som regel det bedste og møreste :-)

Piskeriset sagde ...

Muærhæhæh! Det er godt at dele sine laster med andre ;-)

Jeg har endnu ikke fået smagt den orange endnu, men den ligger trygt og godt ude i vikturalierummet... og gemmer sig...

Linebinevaskemaskine sagde ...

Piske: for søren den mango er god :D hvis det var sundhedsmæssigt forsvarligt ville jeg aldrig spise andet. Min den orange ligger trygt i min skoletaske, til engang jeg går sukkerkold ;)

MissMuffin sagde ...

Ork, man har da heller aldrig fred:)
Nu blir jeg jo nød til at bevæge mig i Søstrene Grene efter chokoladen...

Linebinevaskemaskine sagde ...

MissMuffin: der er vist ikke andet for :D jeg ved ikke om de har mere, men ellers har jeg en hvid chokolade med lakrids du gerne må få :)

Send en kommentar