Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

tirsdag den 6. april 2010

Grillhygge, wii-dans og cupcake eksperiment med Bitten

Ahhh det har var godt med en daske dag i dag, hvor jeg absolut ikke skulle lave noget som helst :) det trængte jeg virkelig til.
Her i eftermiddag fik jeg besøg af Bitten, til aftensmadsgrillning, wii-dansning og hvad hun ikke vidste, en hemmelig kagemission!
Nu var jeg jo grillmeisterin, så jeg fik ikke taget nogle billeder af maden, dem skulle Bitten meget gerne smide op i den nærmeste fremtid. Det var nu heller ikke noget super spændende mad (eller fotogent), bare lidt grillpølser :)
Vores dessert blev et par ristede skumfiduser på eftervarmen :) ahr det er sommer. Som i kan se skyndte Bitten sig at stikke sin blege skumfidus ind i billedet.

Efter maden skulle vi til noget af det sjove. Bilka har tilbud på AMO's chokoladekage til omkring 7 kr og jeg har hele tiden været overbevist om at den godt nok må kunne reddes på den ene eller anden måde. Pulverkager er bare sjældent gode, men jeg ville godt ofre 7 kr på vores lille eksperiment.


Der blev smidt en banan, en stor håndfuld hakkede valnødder og 4-5 tsk crunchy peanutbutter i, plus at mængden af fedtstof blev halveret.

De fine cupcakes blev pyntet med en chocolate fudge frosting fra "Betty Crocker", jeg købte til ingen penge i London. Jeg lavede swirls på kagerne og Bitten stod for at smide med hjerte krymmel.

Konklusion: De kunne dælme godt transformeres til noget godt! de blev rigtig lækre svampede, med en fin banan/nødde smag og lidt knas :)

Man er vel blogger og skal have billeder af det hele (inkl. Bitten fingre)

uden Bitten


igen med Bitten (hun fik forresten et virkelig godt billede lige der, damn)


Og Bitten-frit igen! yum :)


Vi dansede også til wii spillet "Just dance" i godt 1½ time med fuld knald på, så vi fortjente vist en cupcake bagefter :) Øj det spil var godt nok hårdt og vi også en del sved på panden. Jeg er spændt på hvordan mine muskler har det i morgen, for det var ren aerobic!

6 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Den der Amo chokoladekage er faktisk ganske hæderlig af en pulverkage at være..
Flere af mine veninder servere den gerne, for den kan selv de helt håbløse finde ud af:)

Bitten sagde ...

Nå hvordan har dine muskler det så? Jeg kan faktisk slet ikke mærke gårsdagens strabadser i mine, hvilket jeg finder ret forunderligt. Men jeg håber så også på at skulle danse igen i aften hos mit andet offer!

Ps. Nu er vi ligesom nødt til at prøve kagen uden ændringer...

Linebinevaskemaskine sagde ...

missmuffin: haha :) pulverkager kan godt nok være nogle gysere. Det er da positivt at der er begyndt at komme nogle gode imellem.

Bitten: jeg har ondt i mit corpus ;) det var et hårdt dansespil. pas på ømheden ikke kommer snigende. Jeg kan godt se at vi bliver helt aldeles nød til at teste kagen au naturele ;) må se om jeg kan komme omkring bilka igen ;) jeg nægter at give mere end 7 kr

Anja sagde ...

Iiih, det lyder altså bare hyggeligt :D

Linebinevaskemaskine sagde ...

Anja: det vare bare så hygsomt :) Men kan godt mærke at de danske spil var ond ved mig i går ;)

Anja sagde ...

Hehe, det er altid godt når man kan mærke det dagen efter ;-) Så ved man det virker :D

Send en kommentar