Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 6. januar 2011

Sharm el Sheikh

Jeg tror da nok lige at der er nogen der lige har bestilt rejse til Sharm el sheik her i den nærmeste fremtid ;)
Nogen der har nogle fantastiske fif og sjove ideer? jeg har nemmerlig aldrig været der før :) håber at kunne finde en masse spændende ting til køkkenet.

8 kommentarer:

VillaVillaKulla sagde ...

Hej Line, jeg var i Egypten sidste år. Fantastisk land på godt og ondt. De laver rigtig god mad, de har ikke deres eget køkken, men det de så laver fx italiensk er så til gengæld super godt. Jeg vil anbefale Jer kamel steak - det smager super godt! Se om I kan komme afsted og se pyramiderne og Kongernes Dal - det er hele køreturen værd! Og tag ud og dyk en dag, fiskene er så smukke :) God tur! :)

Piskeriset sagde ...

Bedste råd - pak mig med i kufferten! :-D

Unknown sagde ...

Ej, hvor dejligt for dig!! Håber at du får en SKØN tur - og pas nu på hajerne ;-)

Mange hilsner
Birthe

Tina Liel sagde ...

Hejsa Line! Hvor skønt for jer. Lottes råd er gode og pyramiderne er bare den mest fantastiske oplevelse. Hi hi apropos hajerne er der egyptere der mener at israelerne har sendt hajerne! Vi har nu ingen hajer her! KNUS og glæd dig

Anja sagde ...

Uh det lyder ellers rart! Har aldrig været på de kanter, men regner med du fortæller en masse når du kommer hjem. Jeg daffer snart til Tenerife, så jeg får også en smule sol og varme.

Linebinevaskemaskine sagde ...

Lotte: jeg glæder mig også rigtig meget :) haha kamel bøf, det skal jeg næsten prøve hvis jeg får muligheden for det. Jeg tror også næsten at vi skal se pyramiderne nu vi er der, selvom det er en lang tur :) hvor boede i?

Piske: det er ellers et godt råd ;) men jeg tror tolderne kigger lidt mærkeligt når min kuffert skal gennemlyses.

Birte: de bliver så skønt :) jeg tror jeg hodler mig til poolen og måske lige stikker tæerne i hajernes vand :D

Tina: Jeg glæder mig virklig også og satser på at vi skal se pyramiderne :) haha ;) kan i så tage den haj tilbage, bare lige det næste stykke tid

Anja: Jeg har heller ikke været på de kanter før, men har kun hørt gost om det :) Tenerife er altså også rigtig dejligt! der vil jeg gerne tilbage til. Det er også lækkert at du får lidt sol og varme :)

Unknown sagde ...

Jeg var i sharm sidste år, og synes det er helt fantastisk. Der er noget der hedder noget i retning af old city, som ligger et par kilometer væk, som er helt fantastiske markeder, med alt fra sko til krydderier. Desuden vil jeg hvis jeg kommer derned igen gerne ud at køre quat(tror jeg det hedder) bike i ørkenen. Der ligger en helt fantastisk libanesisk restaurant på toppen af naama bay center, rimelig i pris og med helt fantastisk mad :) Vi tog desuden på dykkertur, men ved ikke om den haj der er forduftet, for det var helt fantastisk og rigtig smukt. Hard rock café i midten af sharm er også skøn og meget billigt. den er flere gange blvet kåret til verdens bedste! vi kom af med ca 60 kroner for kæmpe burger og sodavand. Det er vidst højtepunkterne, efter min mening :)

/Lise
htp://lisepaasu.blogspot.com

Linebinevaskemaskine sagde ...

Hej Lise :)
Tusind tak for alle de gode råd. Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg tror også bestemt at vi skal et smut på Hard Rock Café :)

Send en kommentar