Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

torsdag den 2. februar 2012

Blogmiddag hos Sabina

I går var jeg inviteret til aftensmad inkl hygge hos Sabina sammen med de andre søde bloggere fra cupcakemafiaen. Det er selvfølgelig CamillaKristine og Bitten jeg mener ;) I har sikkert set alle billederne før, da jeg vist er en langsom blogger men i må altså lige døje med dem igen nåh! Maden fortjener ihvertfald at blive nævnt igen :)

Jeg vil også godt lige klappe mig selv på skulderen! Jeg har været helt syg for at give Sabina den her værtindegave lige siden den blev færdig og hendes reaktion skuffede bestemt ikke :) Men håndklædet er altså også ualmindeligt fint. Tænk sig at hendes kæreste ikke vil have et hvor der står Mr Muffin på ;)

Som altid var maden uovertruffen, hyggelig, lækker og velsmagende. Jeg mener at det var en perlespelt salat med feta, rødbede og granatæblekerner mums! Sabina er så god til at lave lækre salater.

 Jeg har desværre ikke fået et billede af det lækre brød, men jeg kan fortælle så meget at det er fra en af Meyers bøger og hedder noget med pol.. pil.. poilo..la..noget.. Sabina ved det ;) vi fik ihvertfald hjemmerørt hvidløgssmør til og så er jeg solgt.

Vi fik også et rigtig lækkert stykke fyldt kalkun med serranoskinke

bare fordi!

og desserten.. åh desserten! Chokoladekage med kastanjecreme, hjemmelavet hindbærsorbet, passionsfrugt, blåbær, granatæble.. Og glimmer (hun kender mit bløde punkt!). Serveret på de fineste tallerkner sammen med den fineste lille ske.

Det var sådan en hyggelig aften hvor der ikke var stille et øjeblik og der blev drukket vin på en ganske almindelig onsdag. Uf jeg er glad for at jeg har lært dem at kende (indsæt hjerte).

Og prøv lige at se hvad jeg kom til at købe igår i Tiger! bumbum! :D Min KitchenAid har fået sig en lille baby. Sjældent har jeg været så begejstret for et minutur.

8 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Sjældent har jeg da også været så misundelig over et minutur før - og ikke mindst håndklædet !!! GOSH! Det er jo to die for :D

MissMuffin sagde ...

Tak for rosen Line- men må desværre skuffe lidt: hindbærsorbeten var IKKE hjemmelavet med købt i ynglings-kvickly:)
Jeg ELSKER mit håndklæde! Det sååå sejt. Overvejede et kort øjeblik en masseproduktion, men vil gerne beholde Kristian, haha! Tak!

heidi sagde ...

Lækker menu i har fået - og det minutur er da for sejt. Kan godt være man lige skulle en tur i Tiger - med lidt god vilje kan den vel også godt minde lidt om en Kenwood...

Linebinevaskemaskine sagde ...

Haha Kristine :D du må på jagt!

MissMuffin: Den var ihvertfald god og det er det der tæller :) det hele var simpelthen så lækkert! Vi må have roadtrip til kvickley og superbest.
Uf jeg er glad for du kan lide det! Jeg var virkelig ved at gå til over at skulle vente på at du skulle have det.

Heidi: Du skal da have fundet sådan et minutur ;) og hvis du kniber øjnene lidt sammen er det da kind of en kenwood.. ish..

Tante Sød..og den sure øko-citron... sagde ...

Det håndklæde er virkelig en betænksom og skøn personlig gave:-)

Marian N. Larsen sagde ...

Sikke en vidunderlig madklub i har! den fineste menu og så på en onsdag. Det holder 100 %!

God weekend til dig!

BRUUN by BRUUN sagde ...

Du har vundet på min blog - er du ikke sød at sende din adresse, så de andre piger kan få deres præmier ;-) Skal sende adresserne samlet nemlig :-)

/Linda

Anonym sagde ...

Har du opskrifter på den perlespeltssalat med granatæble?? Den ser virkelig lækker ud :)

Send en kommentar