Mad med hjertet - Hvad banker dit hjerte for?

lørdag den 19. maj 2012

BBQ party hos Camilla & co

Vi er just hjemvendt fra en skøn, skøn grillfest hos Camilla og hendes mand :) og når jeg siger vi, mener jeg selvfølgelig mig, Daniel og Pixi. Temaet var simpelthen Santa Maria og deres BBQ serie! Så kan det kun blive godt.

Vi kunne ikke helt bestemme os for om vi skulle tage Pixi med, men deres hund er så sød og evigt glad at vi hev hende med i sidste øjeblik. Hun ser godt nok lidt tvær ud, men det er vist mere en undren.

Coco er nemlig mere end almindeligt betaget af blade (og bladelignende genstande) og selvom Pixi også elsker blade, har hun dog en grænse. Det har Coco ikke ;) Hun kan ligge og stirre på et blad mellem hendes poter i laaaang tid, daske til det og vente på det det bevæger sig igen.

Jeg kan godt forstå at Camilla har lidt svært ved altid at få gode billeder af Coco, for det er dælme da en udforsring med alt det sort i sort.

Der blev serveret den mest fantastiske kartoffelsalat og jeg er faktisk ikke til kartoffelsalat! Den smagte bare så godt!

Der blev også serveret chipotlemarineret koteletter (under den er all-roundmarineret kylling) og en perlespelt? salat med asparages og granatæble.

Salt n' pepper til at kværne over den lækre mad

De serverede også nogle fænomenale grillspyd med marinerede tigerrejer samt henholdsvis rødvins og hvidløgsmarineret oksekød, der var lækkert mørt. Mmm!

Desserten blev også laves over grilltemaet. Et lækkert grillet frugtspyd og en chokoladeis med kagestykker. Det er virkelig en lækker kombination :)

Vi fik endda også nogle rare grillsager med hjem. Dem glæder jeg mig til at få brugt, nu hvor det forhåbentlig snart er grillvejr igen ;)

En af tingene har jeg ikke set før, men den er altså ret smart! 

Det er en pose med marinade, som du kan flappe ud og putte kødet direkte i. Så behøver man ikke fedte med at hælde marinaden fra en lille pose, over i en stor pose. Smart! 

Det er første gang at vores "bedre halvdele" har mødtes allesammen og jeg synes faktisk at det gik rigtig godt. Der er altid et eller andet de kan nørde over på kryds og tværs ;) Det bør vi altså gøre igen!
Det var en rigtig dejlig eftermiddag, med lækker mad og godt selskab. Camilla var desværre blevet lidt sløj oven i at de også har et sløjt barn, men hun holdt godt ud. Hende og hendes mand sørgede så godt for os :)

3 kommentarer:

Camilla sagde ...

Hvor er du søde Line :o) Men jeg kan godt afsløre, at jeg er IKKE meget værd nu!! :o(

Maiken sagde ...

Mmm lækkert mad og lækre hunde :)

Linebinevaskemaskine sagde ...

Camilla: det var sådan en dejlig grillfest :) øv! men i gjode det godt!

Maiken: Lige præcis :) så bliver det næsten ikke bedre

Send en kommentar